Connect with us

Vedete

Oana Lis, clipe de coșmar: „M-a agresat fizic, mi-a spart geamul şi mi-a rupt hainele”

Oana Lis a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut, după ce a fost agresată în plină stradă. Soția lui Viorel Lis a rememorat momentele în care a fost urmărită și atacată de diverși indivizi.

De-a lungul anilor, blonda a trecut prin momente grele. Oana Lis și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni TV și a povestit că i s-a întâmplat în mai multe rânduri să fie agresată.

Citește și: Viorel Lis, pus pe gânduri de moartea Ilenei Ciuculete. Ce i-a spus Oanei Lis

Oana Lis: „Pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă”

„Noi avem două maşini. Am parcat pe Nerva Traian, aşa că am verificat, am un tic, să verific mereu uşile… Am încercat de trei ori, uşile nu se închideau, nu înţelegeam – la câţiva metri erau doi tipi cu o maşină de Bulgaria… Am observat că aveau geamurile deschise şi o telecomandă – practic îmi anulau comenzile. M-am speriat, m-am uitat la ei, m-am urcat în maşină, m-am făcut că vorbesc la telefon… Nu am fost la poliţie… Am preferat să nu merg la el, putea să-mi dea o palmă…

Acum vreo 10 ani, m-a agresat fizic, mi-a spart geamul şi mi-a rupt hainele de pe mine… M-a agresat un tip în autobuz. Adică, pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă. Nu era aşa înghesuială, am început să ţi… Pur și simplu mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea. Nimeni nu a zis absolut nimic şi-n momentul ăla m-am enervat, i-am tras o palmă. Era un bărbat ok, chiar bine îmbrăcat. I-am dat o palmă, a început să râdă… Fiind bătută de tatăl meu, reacţionez, devin şi eu violentă”, a povestit Oana Lis.

Citește și: Oana Lis: Mi-am făcut de cap și am încercat ceva de 20 de centimetri

Viorel și Oana Lis s-au căsătorit pe 2 iunie 2009, după 12 ani de relație. Cei doi împart aceeași zi de naștere, 19 martie, însă blonda este cu 35 de ani mai tânără ca fostul primar. Oana l-a cunoscut pe Viorel în sudenție, când făcea practică la Primăria Capitalei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top