Data: 11 Ian. 2017, Ora publicării:11:48

Oana Roman a răbufnit: Sper să intre în PĂMÂNT!

Oana Roman a reacționat dur în scandalul divorțului de Marius Elisei. Fiica fostului premier Petre Roman a răbufnite pe o rețea de socializare.

Problemele în familie au ieșit la iveală în momentul în care soțul Oanei a postat un mesaj pe Facebook, din care reiese că cei doi se despart.

„Într-un final… aşteptarea a luat sfârşit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei pe o reţea de socializare.

Ulterior, acesta a revenit cu precizări, în cadrul uneie emisiuni TV. “E postarea mea, recunosc, mi-o asum, o duc până la capăt. Voi vorbi cu Oana, să vedem ce decidem, apoi vom ieşi public şi o vom spune direct. N-am şters postarea. Nu mă ascund. Momentan nu pot şi nu vreau să vorbesc deocamdată. Avem nişte rufe de spălat şi o vom face în familie”, a declarat Marius Elisei.

În tot scest scandal s-a implicat și femeia care a fost iubita lui Marius Elisei, înainte ca acesta să fie cu Oana Roman.

Citește și: Fosta iubită a lui Marius Elisei spune adevărul despre relația cu soțul Oanei Roman!

Sătulă de tot scandalul mediatic creat, Oana a răbufnit pe Facebook. “Mă uit siderată la tv cum unii şi alţii îşi dau cu părerea despre viaţa mea… dar ei nu ştiu nimic. După ce o să vorbesc eu… sper să intre în pământ de ruşine toţi parerologii ăştia penibili!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 11 Ian. 2017
Scris de , în Vedete
Știri despre: , , ,
Comentarii
 1. coco , 11 ianuarie 2017 la 12:38

  baietul ala e mult prea jos ptr oana.oana e o fata frumoasa,desteapta,educata care s-a bagat in troaca porcilor cu marius asta si cu televiziunile cand ar fi putut sa faca lucruri mai destepte .

 2. jknokj , 11 ianuarie 2017 la 14:17

  o, da.

 3. Claudiu , 11 ianuarie 2017 la 15:23

  Frumoasa peghi?desteapta cand se incotetzeaz cu fel si fel de gigolo?educata?e doar o scroafa miloaga ce intinde mana pe la fel si fel de posturi tv ca si ma-sa

 4. Aroca , 12 ianuarie 2017 la 9:37

  Este un taran care s-a vazut undeva unde nu face fata….educatia isi spune cuvantul
  Oana este o pewrsoana de nota 10 . Nu o mai criticați si nu o mai comparati cu pitipoanca care se da drept…prietena sau fosta ..are fata de ….

 5. Maria Tatar , 12 ianuarie 2017 la 11:53

  Mai,Claudiu,si multi altii,ca ei: nu nuita,”frumoasa peghi si ma-sa”,au totusi,”o valoare”,pe cand,tu,esti “un biet anonim”.Nu cred,ca esti capabil ,sa le ceri scuze,Poate,doar daca “ma-ta” ar fi ,la fel de educata,si-ar fi la fel de scroafa,ca ele”.Vorba,poetului: “e,usor a scrie versuri,cand nu ai nimic a spune….”