Connect with us
Pe Andreea Tonciu o știe toată lumea. Cum arată sora ei

Vedete

Pe Andreea Tonciu o știe toată lumea. Cum arată sora ei

Andreea Tonciu continuă să apară în paginile ziarelor mondene și după ce a devenit mamă. Andreea Tonciu a devenit cunoscută după ce a ocupat postul de asistentă tv, dar și în urma relației cu fotbalistul Nicolae Mitea.

Andreea Tonciu este cunoscută de toată lumea, însă puțini știu că ea are o soră. Lorena este sora mai mică a Andreei, care nu a împlinit încă 18 ani. Însă, chiar și așa, adolescenta arată la fel de bine ca Andreea.

andreea-tonciu-si-sora-ei

Andreea Tonciu a devenit mamă în urmă cu cinci luni

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au cununat religios pe 4 septembrie. Nașii lor au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a născut în urmă cu aproximativ cinci luni o fetiță. Căsătoria religioasă a celor doi a venit la doar două zile de la botezul fetiței lor. Andreea și Daniel și-au unit destinele la biserica Sfânta Fecioară Maria din București, acolo unde și-au botezat și copilul.

Fosta asistentă tv a reușit să scape de kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii, fără să țină vreo dietă anume.

„Am slăbit cu stresul. Nu am luat nimic. De fiecare dată când adoarme am impresia că nu respiră şi mereu mă duc să văd dacă respiră. Nu ştiu. Aşa sunt”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu este atât de grijulie cu fiica încât refuză să o lase chiar și cu mama sa.

„Rebecca e cuminte cum nu s-a mai vazut pe pământ. Eu nu am avut așa copil, e opusul Andreei! Unde o pui acolo stă și nu se plictisește. Abia aștept să termin treaba de peste zi să ajung acasă la cea mică. Sunt topită după ea, viața noastră s-a schimbat în bine de la nașterea ei. E o bucurie de copil, o minune!

Citește și: Andreea Tonciu a slăbit 23 de kilograme după naștere fără să țină o dietă anume

Plânge rar și când are o nemulțumire reală, nu cere să fie luată în brațe și nici nu se plictisește când e lasata in leganutul ei. Uneori, intra o raca intre mine si Andreea din cauza celei mici. Andreea nu prea mai vrea sa o lase pe Rebecca sa doarma cu mine pentru ca se teme ca va spune „mama” si imi va spune mie! Dar eu tot o iau la mine ca nu mai pot cat de mult o iubesc!”, a declarat mama Andreei, Maria Tonciu, pentru WOWbiz.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    2016-11-19T20:14:51+02:00 at 20:14

    *** Acest comentariu a fost moderat deoarece incalca politica de comentarii. ***

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top