Connect with us
Keanu Reeves-22092015

Vedete

Povestea dramatica din spatele celebritatii lui Keanu Reeves

Dincolo de celebritate si de aparitiile spectaculoase de la Hollywood, viata personala a lui Keanu Reeves poate face subiectul unui film de drama.

Atunci cand il vedem in filmele care l-au facut celebru pe Keanu Reeves precum ,,Matrix”, ,,Avocatul diavolului” sau ,,Idila de Noiembrie”, am da orice sa fim in locul lui, sa ducem aceasta viata care pare desprinsa dintr-un vis frumos. Din pacate, luminile reflectoarelor pot distorsiona si orbi realitatea. Viata actorului nu a fost si nu este de loc de dorit.

Sursa foto: Hepta

Sursa foto: Hepta

Keanu Reeves a avut parte de un tata care si-a abandonat familia cand Keanu avea doar 3 ani, iar acum nu mai stie nimic de el. Mama lui a fost o dansatoare fara prea multe valori morale, ca acelea de prin baruri nu tocmai sofisticate. Si povestea abia acum incepe.

De-a lungul copilariei si adolescentei, celebrul actor a avut aproximativ 5-6 tati vitregi, iar din aceasta cauza mereu a trebuit sa se mute dintr-o casa in alata. Bineinteles ca si educatia sa a avut de suferit, a fost in mai multe licee. Keanau Reeves este dislexic. Dislexia este o tulburare la citit manifestata prin modificarea cuvintelor, prin greseli de lectura si printr-o intelegere mult mai grea a oricarui text.

In timpul copilariei, Keanu Reeves si-a dorit foarte mult sa ajunga un celebru jucator de hockey, dar si acest vis i s-a intrerupt brusc din cauza unei accidentari. Iar mai apoi si-a abandonat studiile liceale pentru a deveni actor.

Sursa foto: Hepta

Sursa foto: Hepta

Putin mai tarziu, unica sa fiica a murit la nastere. Nici in materie de partenere de viata nu a avut prea mare succes, prietena lui a murit intr-un accident de masina. Chiar si cel mai bun prieten al lui a murit din cauza adicitei de droguri. Keanu Reeves nu a fost casatorit niciodata si evita cu precadere orice relatie.

CITESTE SI: MISS ROMANIA: POVESTEA DIVEI UCISE DIN INVIDIE

Penjtru a avea sansa sa poata juca cu Al Pacino in ,,Avocatul Diavolului”, Keanu a renuntat fara sa se gandeasca pre mult la suma de 2 milioane de dolari. Nu este nici pe departe o persoana avara, isi doneaza majoritatea castigurilor financiare caritatii si oamenilor din spatele scenei.

Singura persoana apropiata din viata lui este sora sa, care este bolnava de leucemie. Intr-un interviu despre viata sa din spatele ecranului, Keanu a declarat ,,Imi pare rau ca existenta mea nu este prea nobila sau sublima.”

Keanu se numara printre putinele vedete de la Hollywood care in prezent locuieste intr-un apartament relativ modest, si nu intr-un conac luxos.

Sursa foto: Hepta

Sursa foto: Hepta

In anul 2010, o serie de imagini cu Keanu Reeves au facut inconjurul internetului. Actorul a fost surprins intr-o cofetarie chiar de ziua lui si si-a luat o briosa cu o singura lumanare pe ea. A mancat briosa singur, oferind cate o cafea fiecarui trecator care se oprea sa il priveasca.

Acum ca stiti care este viata din spatele camerelor de filmat, ce parere aveti despre celebrul Keanu Reeves?

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top