Connect with us
Ce nume bizar au ales Cabral şi Andreea Ibacka pentru fetiţa lor

Vedete

Prima fotografie cu fetița lui Cabral și Andreea Ibacka

Au vrut să o țină mult timp departe de ochii curioșilor, dar n-au mai rezistat! Cabral și Andreea Ibacka au publicat prima imagine cu chipul fetiței lor.

„Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. A fost foarte mare și puternică. A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja. Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă.

PRIMA POZĂ CU CHIPUL FETIȚEI LUI CABRAL ȘI A ANDREEI IBACKA. NAMIKO E MULATRĂ ȘI ARE MULT PĂR

PRIMA POZĂ CU CHIPUL FETIȚEI LUI CABRAL ȘI A ANDREEI IBACKA. NAMIKO E MULATRĂ ȘI ARE MULT PĂR

Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec. Toată lumea are necazuri. A fost o perioadă de cumpănă pentru că… cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu riscul de a naște prematur, iar problema era că eram plecați din țară. Eram în concediu, în Malta. Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nu anticipam nicio problemă. Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat”, a declarat recent Andreea Ibacka.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top