Connect with us
Prințul Harry, fiul mai mic al prințesei Diana, vorbește despre efectul pe care pierderea mamei la doar 12 ani, l-a avut asupra lui.

Vedete

Prințul Harry, confesiuni emoționante despre moartea Prințesei Diana: „Niciodată nu am putut să accept ce s-a întâmplat”

Pe 31 august 2017, se vor împlini 20 de ani de la tragicul accident rutier din Paris, în care a murit Prințesa Diana. După aproape două decenii, prințul Harry, fiul mai mic al Dianei, vorbește despre efectul pe care pierderea mamei la doar 12 ani, l-a avut asupra lui.

Prințul Harry, considerat a fi rebelul Casei Regale britanice, nu a fost niciodată foarte deschis în a vorbi despre momentul extrem de dureros al dispariției mamei sale. În acel moment, Harry avea doar 12 ani iar fratele său mai mare, William, avea 15 ani.

Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, prințul Harry a vorbit despre moartea mamei sale într-un documentar realizat pentru a marca zece ani de existență a societății caritabile Sentebale, din Lesotho, pe care a înființat-o în memoria mamei sale.

Harry a recunoscut că influența puternică a celei care i-a dat viața, a fost motivul pentru care a ales să se implice în acte caritabile în Africa. Prințesa Diana a fost recunoscută în timpul vieții pentru dedicare de care a dat dovadă în actele umanitare pe care le-a întreprins pe continentul african.

Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, admite că nu a reușit niciodată să înfrunte cu adevărat momentul morții mamei sale și a ales mai degrabă să își îngroape emoțiile.

Prințul Harry: „Acum văd viața într-un mod diferit”

„De fapt, niciodată nu am acceptat ceea ce s-a întâmplat (moartea Dianei n.r.). Este vorba despre multe emoții îngropate. Pentru o bună parte din viața mea, nu am vrut să mă gândesc la asta”, a declarat în documentarul TV.

„Acum văd viața într-un mod diferit. Obișnuiam să îmi îngop capul în nisip și să las totul din jurul meu să se destrame. Luptam împotriva sistemul spunând : Nu vreau să fiu această persoană. Mama mea a murit când eram foarte, foarte tânăr și nu vreau să fiu pus în situația asta. Acum am atât de multă energie, sunt motivat și sunt norocos să fiu într-o poziție care îmi permite să fac o diferență în lume”, mai spune prințul Harry.

Inspirat de pasiunea mamei sale de a îi ajuta pe cei vulnerabili, Harry recunoaște că înființarea societății Sentebale pentru a îi ajuta pe copiii infectați cu HIV-SIDA din Africa, a avut un efect terapeutic asupra sa.

„Până la un anumit nivel, există multă muncă pe care mama mea nu a putut să o finalizeze. Eu am această dragoste pentru Africa și nu o să dispară niciodată. Sper să o transmit mai departe și copiilor mei”, a declarat nepotul reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Prințul Harry a confirmat că are o relație cu Meghan Markle FOTO

Prințesa Diana și-a pierdut viața pe 31 august 1997 într-un accident rutier în Tunelul Pont de l’Alma din Paris.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top