Connect with us
Proaspăt măritată, Nicoleta Voica deja are probleme cu noul soț!”Ești un nesimțit”

Vedete

Proaspăt măritată, Nicoleta Voica deja are probleme cu noul soț!”Ești un nesimțit”

Îndragita interpretă de muzică populară, Nicoleta Voica , căsătorită pentru a patra oară, pare să nu îi surâdă norucul în dragoste. Nici nu au trecut câteva săptămâni dupa ce a semnat în fața ofiterului de stare civilă actul de căsătorie cu Alin Bagiu, că deja apar și primele probleme în căsnicie.

Tânăra pe nume Alina Stancu, și ea cântăreață de muzică populara și căreia Alin Bagiu i-a fost profesor, susține că a primit avansuri de nenumarate ori din partea actualului soț al Nicoletei Voica.

„Dragi prieteni si colegi de cantec, de foarte mult timp sunt agasata de acest individ, pe numele lui Alin Nucu Bagiu, insa de aceasta data a intrecut orice limita.

Faptul ca am acceptat sa trec cu sotul meu peste asta mult timp si sa toleram avansurile acestui obsedat, ne-a adus in faza in care suntem acum.

Acest om bolnav inca de pe vremea cand era cu fosta sotie, mai exact in 2015, imi face avansuri. Probabil a vrut sa vada cat de mult bun simt avem insa insistentele lui au reusit sa atinga apogeul.

Ce a urmat după această postare este scandalos

Faptul ca este un om proaspat insurat, care pozeaza in barbatul fericit si implinit, dar care are alte slabiciuni pt. alte femei este jignitor pentru sotia lui. Consider ca familia mea este una echilibrata din toate punctele de vedere si din pacate pentru acest obsedat, nu avem verigi slabe pentru a lasa loc de interpretari de niciun fel.

Nu ti-ai gasit omul potrivit pentru aceste mizerii. Imi este scarba si sila de astfel de specimene. Nu doresc sa dau curs discutiilor, am considerat ca un om bolnav trebuie „tratat”.

Noua ne este rusine de rusinea ta. Mentionez faptul ca discutia atasata a avut loc intre sotul meu si acest individ.

Esti un nesimtit”, a scris cantareata Alina Stancu.

De asemenea, cântăreața a publicat și mesajele pe care i le-a trimis Nicoleta Voica atunci când a aflat ce se petrece.

Citește și: Nicoleta Voica s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este noul soț

„Vă rog frumos, din respect pentru mine, să ștergeți postarea. Îmi cer iertare în numele lui, promit că nu se va repeta, dar ștergeți postarea”, i-ar fi scris Nicoleta Voica, însă Alina Stancu susține că este tot el, de pe contul artistei, așa că a făcut și aceste conversații publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top