Connect with us
Oana Zavoranu are noi probleme in "Dosarul Vrajitoarelor", in care vrajitoarele Melissa si Vanessa au fost condamnate la inchisoare cu suspendare.

Vedete

Probleme pentru Oana Zavoranu in „Dosarul Vrajitoarelor”!

Oana Zavoranu are noi probleme in „Dosarul Vrajitoarelor”. Vrajitoarea Vanessa a facut astazi anuntul!

Oana Zavoranu are noi probleme in „Dosarul Vrajitoarelor”. Vrajitoarea Vanessa a facut astazi anuntul!

Oana Zavoranu va fi rechemata la audieri in „Dosarul Vrajitoarelor”. „S-a decis reaudierea partii vatamate, Oana Zavoranu. Am incredere in justitie, pentru ca partial mi s-a facut dreptate, nu a existat nicio inselaciune. Si sa fim seriosi, Oana Zavoranu nu putea fi inselata de mine. Daca Oana Zavoranu stie ca eu sigur o sa merg la inchisoare, inseamna ca trebuie audiata de DNA, pentru ca asta inseamna ca stie mai multe decat noi. Sa mearga mai departe cu Lucifer al ei, in lumea ei. Nu am niciun mesaj pentru ea, eu am mers mai departe, am ingropat de mult securea razboiului. Daca instanta decide sa-i platesc daune 10.000 de euro, o sa-i platesc!”, a declarat vrajitoarea Vanessa la „Star Matinal”, la Antena Stars.

Citeste si: Ce a facut Oana Zavoranu la un an de la moartea mamei sale

Vrajitoarele Vanessa si Melissa au fost condamnate in 2015 la trei ani de inchisoare cu suspendare. Procurorii sustin ca acestea au convins-o pe Zavoranu ca se afla sub puterea blestemelor mamei sale si i-au cerut bani si obiecte de valoare ca s-o scape de rau. Mai intai, i-au solicitat 60.000 de euro, apoi 100.000 de euro, pentru ca suma finala sa ajunga la 160.000 de euro. Dupa ce vedeta a ramas fara bani, cele doua vrajitoare s-au oferit sa intermedieze vanzarea apartamentului acesteia catre membrii clanului de romi din care faceau parte.

Oana Zavoranu nu ar fi primit niciun ban din acea tranzactie, iar acesta le-a acuzat pe vrajitoare ca au inselat-o. Conform procurorilor, vrajitoarele ar fi constrans-o sa isi vanda bunurile, printre care si o masina Porsche, la preturi mult subevaluate. Melissa si Vanessa au primit trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si la plata unor despagubiri de 10.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top