Connect with us
Loredana Chivu si Dana Roba s-au certat in direct la Wowbiz. Fosta iubita a lui Guta i-a aruncat vorbe grele asistentei TV.

Vedete

Razboi intre Loredana Chivu si Dana Roba: „Esti omul Diavolului!”

Loredana Chivu si Dana Roba si-au aruncat vorbe grele. Fosta iubita a lui Guta i-a transmis asistentei TV ca o sa ajunga in Iad si ca este omul Diavolului.

Loredana Chivu si Dana Roba si-au aruncat vorbe grele. Fosta iubita a lui Guta i-a transmis asistentei TV ca o sa ajunga in Iad si ca este omul Diavolului.

Saptamana trecuta, Loredana Chivu a ajuns in stare grava la spital dupa ce a avut o tentativa de sinucidere. Blonda a inghitit doua folii de somnifere si a fost nevoie de interventia medicilor pentru a-i salva viata.

In direct la Wowbiz, Dana Roba a dezvaluit ca s-a rugat pentru Loredana Chivu in acea seara, insa a spus ca momentele grele prin care trece sunt cauzate de faptul ca aceasta are multe pacate si ca traieste in curvie.

„Dumnezeu asculta oamenii care fac voia lui! Eu am plans in seara aia , l-am intrebat de ce fata asta a avut ceva cu mine. M-am rugat si am plans pentru ea. E urmarita de blestem , tatal ei s-a sinucis, urmeaza si ea si fratele ei. Dumnezeu tine cu copiii lui, eu am nevoie de garda lui Dumnezeu. Ea nu este ascultata de Dumnezeu fiindca duce o viata destrabalata. Puteam sa stau casa linistita. Am venit pentru ca poate Dumnezeu a vrut sa ii mai vorbeasca. El o iubeste. Trebuie sa vorbeasca cu pastorul, cu preotul, sa se spovedeasca. Tot ce i se intampla in viata are legatura cu pacatele pe care le are, e o femeie vulcanica. Ziua de maine nu e a ei, poate sa nu se mai trezeasca maine, poate sa aiba un accident. Daca moare, ajunge in Iad. Ea traieste in curvie. Ea daca da in mine da in Dumnezeu. Eu sunt copilul lui Dumnezeu! Tu esti omul Diavolului. Eu am un sot, tu nu ai”, a spus Dana Roba.

Citeste si: Loredana Chivu, marturisire socanta: Mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani

„Aminteste-ti cand mergeai si tu la nunti si iti puneai poalele in cap? Ai venit aici ca sa ma judeci pe mine. Amanta lui Guta! Omul Diavolului esti tu! Nu am spus niciodata ca nu am nevoie de Dumnezeu! Eu abia ce m-am intors de la Arsenie Boca”, i-a replicat Loredana Chivu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top