Connect with us

Vedete

Richard Harrison, prezentatorul emisiunii „Așii amantetului”, a murit

Doliu în televiziune după moartea lui Richard Harrison. Prezentatorul, care era vedeta emisiunii „Așii amanetului”, a murit la 77 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de fiul său, Rick.

„The Old Man Harrison a trecut în neființă în acestă dimineață, înconjurat de toți cei care l-au iubit”, a spus Rick. „A fost eroul meu și am fost norocos să am ca tată un „Bătrân” atât de cool”, a mai spus el.

Richard Harrison, veteran al Marinei americane, a făcut avere cu magazinul său de amanet din apropierea Las Vegas. Faima internațională a venit odată cu apariția în reality show-ul „Aşii Amanetului”, de la History.

„Suntem profund întristați de pierderea prietenului nostru, iubit membru al familiei History și „Așii amanetului”. Ne va lipsi înțelepciunea și candoarea sa”, au declarat reprezentanții History.

Richard, fost pușcaș marin, a apărut în „Aşii amanetului” timp de 9 sezoane, oferind adesea sfaturi și jucând rolul unui comedian excepțional.

Emisiunea „Asii amanetului“ prezintă magazinul de amanet „Gold & Silver“, de la periferia Las Vegasului, unde bunicul Richard, fiul Rick și nepotul Corey – conduc o afacere de familie.

Năsut în 1941, Harrison a făcut avere din amanet, după ce și-a deschis o afacere în 1989, la marginea orașului Las Vegas. Casa de amanet a luat avânt și a devenit unul dintre magazinele apreciate de colecționarii din Nevada, reușind astfel să se dezvolte pe parcursul a trei generații.

Succesul de care s-a bucurat familia Harrison, în frunte cu patriarhul Richard a fost transpus pe micile ecrane, după ce canalul History a început să producă emisiunea „Așii amanetului” (Pawn Stars). Showul a devenit în scurt timp cel mai vizionat program History.

Rick Harrison se va ocupa de afacerea tatălui său 

Românii l-au putut vedea pe Richard Harrison în seria de succes Pawn Stars (Așii amanentului), care este difuzată și în prezent la un post TV accesibil și în țara noastră. „Bătrânul” din show-ul de televiziune era mereu elementul de echilibru din marea familie a așilor amanetului, dar nu se dădea în lături de la a-i taxa pe mai tinerii săi colegi de platou.

Din echipa emisiunii mai fac parte fiul său Rick, nepotul său Corey și actorul Austin Lee Russell, cunoscut sub numele de scenă Chumlee.

Show-ul TV se filmează la sediul firmei de amanet a familiei Harrison din Las Vegas și a avut premiera în anul 2009. În cadrul emisiunii ne sunt prezentate diverse persoane care vin cu obiecte personale la amanet și pe care încearcă să le vândă pe bani frumoși.

Cei patru membri ai echipei Pawn Stars le oferă cel mai bun preț pentru obiectele lor, dar astfel încât ei să le poată revinde pentru profit. De multe ori, piesele de colecție pe care posesorii lor vor să le vândă necesită o evaluare serioasă din partea unor experți, astfel încât „așii amanetului” apelează la diverși specialiști care să le spună dacă achizițiile lor merită banii investiți.

Membrii echipei nu au anunțat deocamdată dacă „Așii amanetului” va continua fără „bătrânul” Harrison. Harrison i-a lăsat acum la cârma afacerii familiei pe fiul său Rick și nepotul său Corey, de asemenea vedete ale emisiunii „Așii amanetului”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top