Connect with us
Roxana Iliescu, o prietenă a Andreei Marin, dezvăluie detalii șocante despre căsnicia prezentatoarei de televiziune cu Tuncay Ozturk

Vedete

Roxana Iliescu, dezvăluiri despre căsnicia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk. Acuzații de violență și abuz fizic

Roxana Iliescu, o prietenă apropiată a Andreei Marin, dezvăluie detalii cel puțin șocante despre căsnicia prezentatoarei de televiziune cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Jurnalista susține că în timpul căsătoriei, Andreea Marin ar fi fost victima abuzului fizic și a violenței domestice.

Potrivit Roxanei Iliescu, Andreea Marin s-a abținut până acum să vorbească despre acest gen de probleme dar declarațiile date în ultime perioadă de Tuncay Ozturk pot determina o schimbare. Jurnalista menționează și o postare a fizioterapeutului din urmă cu câteva zile, lăsând să se înțeleagă că acesta nu este chiar un sfânt.

“Wow!!! Clar se naște un nou editorialist!! Ca și în cazul primei postări post divorț, mă întreb dacă anii petrecuți cu Andreea i-au folosit ca inspirație pentru conceperea textelor de PR sau acest talent înnăscut i-a servit în operațiunea de “vrăjire” a zânei? Este evident o întrebare retorică. Ce-mi rămâne în minte este zicala “cine se scuză se acuză” și zău, iar am avut tentația de a-i “umbla” pe text înspre domolire. Că deh, cine se dă sfânt, agită spiritele inutil.

MAI AVEM UN PIC ȘI AFLĂM TOT ADEVĂRUL…

Ceea ce s-a întâmplat mintenaș, Andreea amendând prompt bătaia cu pumnii în piept a viitorului fost soț. Evident, tot pe rețeaua de socializare:

“Nu ești ceea ce faci pentru bani, ești însă ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui să rostească măcar cuvântul „onoare”, înainte să se privească cinstit în oglindă. Dacă zidurile ar putea vorbi… Când nu faci nimic pentru ceea ce tu numești „iubire”, te definești și arăți cine ești. În rest, mult zgomot, și doar atât.

Roxana Iliescu: „Mi-e teamă de încă o poveste dureroasă”

Am citit din nou, cu atenție, postarea lui ca să găsesc ce ar fi putut să o scoată din calmul ei… ”moldovenesc” pe Andreea. Un posibil răspuns l-am găsit în cuvintele ei… Nu vorbește nici acum de violența, nu vorbește de abuz fizic, vorbește de lipsa de onoare și interes financiar pus deasupra sentimentelor. E același discurs ca acela din hârtia depusă la Tribunal.

Bine, dar atunci de ce nu spune tot adevarul? Poate pentru că încă mai crede în rufe spălate în familie.

Și atunci de ce nu tace? Poate pentru că rănile sunt încă proaspete și hainele imaculate și scrobite îmbrăcate de viitorul fost o fac să sângereze din nou…

Flerul meu de ziarist își freacă mâinile și spune – A-haaaa!, mai avem un pic și aflăm tot adevarul!! Încă o declarație “tarzaniană” din partea terapeutului și Andreea va vorbi cu subiect și predicat!

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Sufletul meu de femeie însă se strânge și își dorește să nu se ajungă până acolo… Mi-e teamă de încă o poveste dureroasă, plina de lucruri absurde și atât de mici încât nu ar avea ce sa caute într-o relație pornită din dragoste…”, a scris Roxana Iliescu pe blogul personal.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top