Connect with us
Shakira şi Pique, călcați de hoți. Ce le-au furat hoții din casă

Vedete

Shakira şi Pique, călcați de hoți. Ce le-au furat din casă

Hoţii au intrat să fure marţi seară din casa pe care Shakira şi Gerard Pique o au în localitatea Esplugues de Llobregat (Barcelona). Cântăreaţa columbiană şi fotbalistul catalan nu se aflau în acel moment la domiciliu, relatează miercuri EFE.

Se aflau însă părinţii fotbalistului de la FC Barcelona, care în acel moment dormeau în casă. Hoţii au furat mai multe ceasuri ale lui Gerard Pique şi bijuterii ale artistei.

Pentru a da spargerea, ei au profitat de zgomotul puternic al tunetelor provocate de furtuna care s-a abătut marţi seară asupra localităţii.

Membrii poliţiei catalane Mossos d’Esquadra au deschis o anchetă cu privire la acest furt fără violenţă, care a avut loc marţi noapte. În casa celor două vedete se aflau părinţii lui Gerard Pique, au declarat EFE surse apropiate cazului.

Hoţii au dat spargere la casa lui Shakira şi Pique

Shakira a oferit marţi seară pe scena Lanxess Arena din Koln (Germania) cel de-al doilea concert al său, din cadrul turneului El Dorado World Tour, la care a asistat în cursul serii şi Gerard Piqué.

Fotbalistul participase anterior la petrecerea oferită de selecţionerul spaniol, Julen Lopetegui, marţi după amiază la Madrid, înainte de plecarea echipei în Rusia pentru a juca la Campionatul Mondial.

Hoţii au intrat în casă fără să provoace prejudicii fizice, potrivit surselor, care au precizat că este vorbă de un furt fără violenţă care s-a produs când părinţii fotbalistului dormeau şi care au informat că sunt bine amândoi.

Shakira şi Gerard Pique formează un cuplu de şapte ani şi au împreună doi copii: Milan (4 ani) şi Sasha (2 ani).

Citește și Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

Vestea că Feli este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mulți fani de-ai artistei nici măcar nu știau că este implicată într-o relație.

Jurata de la „The Four” a vorbit despre sarcina sa, dar și despre iubitul său. Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Feli a dezvăluit că are niște pofte ciudate. De asemenea, primele luni de sarcină au fost destul de dificile.

„Am niște ciudățenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are stări de rău), mai greu. Voi, bărbații ar trebui să fiți foarte atenți cu femeile în general, mai ales atunci când sunt însărcinate. (…). «Rațele și vânătorii» e o piesă făcută în timpul sarcinii și o lansez acum la voi. (…)”, a declarat Feli în cadrul matinalului de la Antena 1.

Imediat ce a auzit sfatul lui Feli legat de modul în care bărbații trebuie să se comporte cu iubitele sau soțiile lor însărcinate, Dani Oțil a făcut o dezvăluire inediată. Acesta s-a dat de gol în ceea ce privește ziua în care va deveni tătic. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a dezvăluit că a amânat momentul cu doi ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top