Connect with us
Și-au spus adio! Paula Chirilă s-a despărțit de iubit

Vedete

Și-au spus adio! Paula Chirilă s-a despărțit de iubit

Nu de mult timp, Paula Chirila a pus capăt relației cu barbatul care o făcuse să-l uite pe fostul soț și de care povestea cu atât ardoare. Dar cum ce este frumos, durează puțin, acesta fiind, din păcate am putea spune,  și cazul Paulei.

În urmă cu trei luni, Paula Chirilă dezvaluia că viața ei amoarosă prinde iar contur! După despărțirea de soțul său, actrița era fericită alături de un alt bărbat!

“Exista in viata mea cineva! E prematur sa spun acum mai multe lucruri! Este insa un om foarte misto, bland, bun cu copiii, rabdator… Sper ca totul sa fie bine”, a spus, la vremea respectiva, Paula, pentru WOWbiz.ro.

Paula radia de fericire pentru că iși găsise liniștea sufletească și fericirea în brațele unui nou bărbat, în plus, pentru prima data a și acceptat să defileze pe podium în rochie de mireasă, pe semne că era pregătită să facă și acest pas. 

“Totul este bine, insa am sa fiu mai atenta, fiindca este Karla, fiica mea la mijloc, si fericirea ei este prioritara pentru mine”, a mai dezvaluit actrita!

 De ce s-a terminat totul

Din păcate, dragostea nu a durat o veșnicie în cazul fostei prezentatoare! Programul încarcat, dar și unele neîntelegeri au făcut ca la un moment dat, ruptura dintre ea si partenerul ei sau mai bine zis misteriosul domn, pentru ca identitatea nu i-a fost dezvăluită nici în momentul de față, să fie, cumva, inevitabilă!

Paula Chirilă s-a despărțit de iubit acum o lună.

“Ne-am separat, este adevarat! Poate mai devreme decat se astepta toata lumea, dar asta e. Nu a mers pur si simplu si am considerat ca amandoi trebuie sa ne dam o sansa cu altcineva. Nu ne potriveam si atat”, a declarat, scurt, Paula Chirila, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Paula Chirilă iubește din nou! ”Povestea e foarte crudă…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top