Connect with us
Şi-a dat demisia iar acum Dragoş Bucur spune adevărul despre emisiunea Visuri la cheie

Vedete

Şi-a dat demisia iar acum Dragoş Bucur spune adevărul despre emisiunea Visuri la cheie

Dragoș Bucur a decis să părăsească emisiunea ”Visuri le cheie”, motivele fiind de natură profesională. El a fost alături de oamenii nevoiași nu mai puțîn de patru sezoane.

În tot acest timp a adus multe bucurii și a provocat lacrimi de emoție.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet.

Le mulțumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane:

regizorii, operatorii, sunetistii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți.

Dana Nălbaru a postat un mesaj prin care explică decizia lui Dragoş Bucur

Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați.

Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viață mea.

Iar pentru carcotasii care nu lipsesc niciodată din viață noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragoș Bucur.

Dana Nalbaru, soția lui, a postat pe Facebook explicația pentru care actorul părăsește emisiunea.

”Sunt la hotelul unde suntem cazați, în recepție. Aștept să vină Dragoș de la probele de costum și machiaj (luna care vine va filma aici și are câteva zile de repetițîi) și recepția asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucrează sau studiază.

E neconvențional locul și nu găsesc deloc în el atmosfera mult promovată a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Până acum îmi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Citeşte şi Dana Nălbaru, mărturisire tristă despre Dragoș Bucur: Când l-am cunoscut avea deja…

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top