Connect with us
Silvia, cea care a câștigat "Bravo, ai stil", a făcut o mărturisire despre viața sa și despre problemele din ultima săptămână de concurs.

Vedete

Silvia de la „Bravo, ai stil” a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat în ultima săptămână

Silvia, câștigătoarea ” Bravo, ai stil” a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat de-alungul timpului.

Silvia a mărturisit, într-un interviu WOWbiz, că a avut mari probleme cu sora sa, care a dat-o afară din casă.

„Am îndrăznit să visez mai mult. Ăla a fost doar începutul. Sora mea mi-a spus să particip la această emisiune, apoi m-a dat afară din casă. A zis că am prea multe haine”, a spus Silvia de la „Bravo, ai stil”.

Ea mai spus că în ultima săptămână din concurs a avut o stare „extrem de ciudată” și că a apelat la un psiholog.

Citește și: Teo la Bravo, ai stil „Momentul tău a fost un fel de santaj foarte bine făcut”

„Discuţiile cu ea (n.r. -pishologul) m-au ajutat foarte mult, eu neavând un echilibru emoţional foarte stabil. Aşa e firea mea, jucăuşă, oscilantă. Pentru că de-a lungul timpului, nu am lucrat cu foarte multe persoane şi am făcut doar ceea ce am vrut, acum, mi-e greu să mă stăpânesc în anumite situaţii… Am vorbit cu ea, iar oamenii m-au simţit schimbată”, a mărturisit câșigătoarea concursului de modă.

Silvia: Am visat că o să mă mut în București și că o să fiu celebră și bogată

Silvia i-a îndemnat pe oameni să viseze, amintindu-și de faptul că a crezut în ea, atunci când nu a avut o situație financiară foarte bună.

„Am avut un vis şi voi vorbi despre acest lucru pentru că vreau să încurajez oamenii să viseze. Visaţi, visaţi! Când am visat acel lucru, eram într-un sat care se numeşte Balesti, acolo unde m-am născut eu, la 10 km de Târgu Jiu. Şi eram într-o situatie financiară nu tocmai OK, deşi provin dintr-o familie cu o situaţie bună materială şi care a avut un nivel de trăi constant.

Însă, la un moment dat, lucrurile s-au schimbat. Şi când am visat că o să mă mut la Bucureşti şi că o să fiu celebră şi bogată, eu nu aveam nimic atunci. O aveam doar pe fetiţa mea, pe care o cresc fără tatăl ei, momentan”, a spus Silvia, de la „Bravo, ai stil”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top