Connect with us
Simona Trașcă, dezvăluiri despre fostul iubit. Vedeta este în doliu

Vedete

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fostul iubit. Vedeta este în doliu

Sorin Marcu, fostul iubit al Simonei Trașcă a fost executat zilele trecute în Cancun. Potrivit ultimelor informațîi apărute în presă se pare că totul a fost o răfuială între clanuri.

Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 de ani a fost chemat la o întâlnire. Când a ajuns acolo, asupra mășinii au fost deschise focuri de armă. Bărbatul a fost lovit de două gloanțe și a murit pe loc. În mășînă se mai află un bărbat român, însă acesta a scăpat.

Simona Trașcă a vorbit la Wowbiz despre momentele grele prin care după aflarea veștii. Blondă a declarat că ar fi trebuit să fie cu Sorin în Cancun.

„Șocul este și mai mare pentru că era mai mult decât posibil să fi fost și eu cu el acum în Cancun. Am fost împreună aproape un an. L-am cunoscut în urmă cu 5-6 ani. El stătea în Craiova, dar ne-am cunoscut în București.

Ne-am îndrăgostit și ne-am mutat împreună. Am mai ținut legătură după despărțire. Eu fiind o femeie singură, el m-a căutat și eu am vorbit cu el”, a povestit Simona.

„Ne-am despărțit pentru că eram două caractere foarte puternice. El și-a făcut o relație, eu mi-am făcut o altă relație, când am rămas singură iar am reluat legătură cu el și am mai fost o perioada împreună, câteva luni, după care iar ne-am despărțit și el a fugit din țară”, a mai mărturisit Simona Trașcă.

Simona a povestit despre cum Sorin a invitat-o de mai multe ori în Mexic în toți acești ani

„El m-a invitat de foarte multe ori la el în Mexic în anii ăștia, dar am avut o relație. Când eram despărțită îi ziceam că vin, după care nu îi mai răspundeam. Acum că s-a nimerit să fiu iar singură, chiar voiam să mă duc. Mi-am scos și pașaportul și acum două săptămâni mi-a zis ‘Spune-mi dată să îți iau biletul’.

Am spus la toate prietene că plec în Mexic, în Cancun. Între timp am început să mă văd cu cineva și am renunțat la ideea să mai plec. M-am răzgândit în ultimul moment. Nu puteam să mai plec în Cancun”, a mai declarat Simona Trașcă, vizibil afectată de cele întâmplate.

Simona Trașcă a transmis condoleanțte familiei.

„Era un bărbat foarte puternic, era mai nervos. Nu îmi place să dau detalii. Cu siguranță avea dușmani, îți dai seama. Dar oricum, să ajungi la așa ceva, mi se pare mult prea mult”, a adăugat ea.

Simona Trașcă a vorbit și despre motivul care a dus la despărțire.

„L-am iubit foare mult. Am suferit foarte mult când ne-am despărțit. Ne-am despărțit cauza mea pentru că eu în perioada aia eram mereu la evenimente, la televizor și el mi-a spus ‘Îți dau bani, stai acasă, nu te mai duce’ și eram și prietenă cu un prezentator și m-am dus într-o seară la emisiunea.

Citește și Soția lui Salam, momente de panică în luna a noua! Agresată de un bărbat

El era foarte bolnav, răcise și prietenii lui l-au dus la spital, făcuse perfuzii, și ne-am despărțit așa. El s-a cuplat cu cineva că să îmi facă în ciuda”, a mărturisit Simona Trașcă despre despărțirea de Sorin Marcu Constantin, fostul ei iubit care a fost împușcat mortal în Mexic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top