Connect with us
Soțul Andreei Bălan o nouă declarație:„ Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc”

Vedete

Soțul Andreei Bălan o nouă declarație:„ Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc”

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a dat noi declarații despre starea de sănătate artistei. Acesta și-a dorit să infirme zvonurile apărute în presă care susțineau că Bălan ar urma să fie mutată de la spitalul Sanador.

Mesajul lui George Burcea

“In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa INFIRM public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire.
Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi.
Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!” este mesajul apărut pe pagina de Facebook a actorului.

Știri despre stop cardio respirator Andreea Balan

”Este o modă a cezarienelor în România și iată că tipul de intervenție presupune riscuri”

În prezent, artista este în afara oricărui pericol, iar medicii au fost stăpâni pe situație, însă atrag atenția asupra cezarienelor. „Va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă e o stare de sănătate aparentă.

Bănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars.

De altfel, Andreea s-a declarat îngrijorată și înainte de operație, declarând pentru spynews.ro că are mari emoții. „Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea înainte de naștere.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top