Connect with us
Speak a vorbit pentru prima dată de la despărțirea de Adelina Pestrițu. Cantaretul a dezvaluit ce sta in spatele ruperii relatiei.

Vedete

Speak a rupt tăcerea! A spus totul despre despărțirea de Adelina!

Speak a rupt tacerea dupa despartirea de Adelina Pestritu. Cantaretul a postat un mesaj pe contul sau de socializare, in care explica ce s-a intamplat intre ei doi.

Speak spune ca relatia dintre el si fosta asistenta TV a fost „poate cea mai frumoasa poveste de dragoste” pe care a trait-o, precizand ca o apreciaza in continuare pe Adelina.

„Pentru inceput, tin sa va multumesc mult pentru mesajele de sustinere si empatie pe care mi le-ati trimis. Vreau sa confirm aceasta despartire, subliniind declaratiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relatie frumoasa de dragoste, poate chiar cea mai frumoasa pe care am trait-o pana acum si asa as vrea sa si ramana prin eleganta si discretia finalizarii ei. Am decis impreuna ca motivele care au dus la aceasta ruptura sa ramana ale noastre.

Citește și: Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak: „Relația noastră a fost….

Va rugam sa ne respectati aceasta decizie! Impreuna tinem sa precizam faptul ca nu a fost vorba nici macar de vreo tentativa al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grabesc sa-l speculeze, probabil pentru ca este cel mai des intalnit dar si vandabil in acelasi timp. O respect si o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toata aceasta perioada in care am trait momente extraordinare impreuna, perioada in care pot spune ca m-a maturizat destul de mult.

Pentru fani: Ne vedem la concerte! Ramaneti conectati! Va pup si va multumesc pentru tot! Pentru presa: Va multumim pentru sustinere si intelegere!”, este mesajul postat de Speak pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top