Connect with us

Vedete

Surpriză la Exatlon. Cine vine în locul lui Andrei Stoica

Prezentatorul emisiunii a făcut anunțul mult așteptat de fanii Exatlon. Andrei Stoica a fost nevoit să păărăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate.

Accidentat la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, Andrei Stoica a ales să se retragă, întrucât starea medicală nu îi mai permitea să concureze la potențialul său maxim.

Imediat după anunțul lui Cosmin Cernat cu privire la Andrei Stoica, a apărut o întrebare printre fanii emisiunii: cine va veni în locul lui Andrei Stoica?

Anunțul mult așteptat a fost făcut seara trecută

Unul din fanii emisiunii si-ar fi dorit să vină chiar fratele lui Andrei Stoica. Însă seara trecută, Cosmin Cernat a făcut anunțul mult așteptat.

Cosmin Cernat le-a făcut cunoștință Faimoșilor cu noul lor coleg. Aceste se numește Valentin Chiș, e poreclit Bruce. Este dansator profesionist și coregraf.

De asemenea, e fost vicecampion național la tir sportiv. Nu putem decât să-i dorim succes în competiție.

Așteptat de mama, copii, soția și fratele lui, Andrei Stoica a revenit seara trecută. Pe Aeroportul Otopeni au fost momente emoționante. Ce a declarat soția sportivului dar și imaginile emoționante de pe aeroport, în videoclipul de mai jos.

Citește și Anca de la Exatlon, atac dur în direct la foștii colegi! Cine este “Războinicul” pe care nu l-a suportat

Anca și Radu, foștii coechipieri de la Exatlon, din echipa Războinicilor, s-au contrat dur în platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D.

Anca a dat cărțile pe față și l-a acuzat pe Radu că băga intrigi și că era depășit total fizic, deși se credea cel mai bun din echipă.

„M-am bucurat enorm când a plecat. Nu-l mai suportăm să-l văd. Locul lui Radu clar nu era la Exatlon, din cauza intrigilor pe care le băga. Ăsta este lucrul cel mai negativ. Pe de altă parte, Radu, fizic, era depășit total.

El se vedea în continuarea cel mai bun. Intra la jocurile cele mai importante, se vedea cel mai bun. Îi lăsa pe bancă pe Lupu și pe Ștefan. Chiar întreba care este diferența dintre el, Ștefan sau Lupu”, a spus Anca la Wowbiz.

„Ma bucur că o văd, în modul cel mai sincer îi spun. Părerea ei nu o pot schimba. O accept. Îmi pare bine că o văd sănătoasă. La jocul de care zice ea, ea știe foarte bine, era ultimul meu joc.

Nu văd unde eram depășit. Eu știam că o să plec, medicii mi-au confirmat că nu mai pot juca. Eu am încercat să o integrez și pe ea în echipă, însă nu am avut cum. Ea nu voia. Ea a avut o strategie.

Eu nu am băgat-o în seamă la început

Ea a zis că va câștiga de la început că va merge pe varianta emisiunii „Bravo, ai stil”. Eu am argumente suficiente. Eu după câteva săptămâni am realizat”, a spus Radu.

Anca a mai spus că ține cu echipa “Faimoșilor” deși a făcut parte din “Războinicii”.

”Eu în acest moment țin cu Faimoșii. Evident, țin cu Faimoșii. Ei sunt o echipă adevărată”, a spus Anca.

În ediția de miercuri, 7 martie de la Exatlon, Războinicii vor mai pierde încă un membru. Cei trei nominalizați pentru eliminare sunt Alex Moraru, Lupu și Alina.

Pe de altă parte, Andrei Stoica a părăsit echipa Faimoșilor, întrucât nu a mai putut continua competiția, din cauza unei accidentări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top