Connect with us
Luptatorul MMA Tolea Ciumac a fost retinut de politisti dupa ce ar fi sechestrat, violat si talharit o tanara in Padurea Baneasa.

Vedete

Tolea Ciumac, ARESTAT! Ce a facut luptatorul

Tolea Ciumac este acuzat ca a talharit si a violat o femeie intr-o padure in apropiere de orasul Otopeni. Luptatorul ar fi luat cu masina o tanara care facea autostopul, dupa care ar fi dus-o in Padurea Baneasa.

Victima spune ca Tolea Ciumac a sechestrat-o si a violat-o, amenintand-o cu un briceag. Barbatul i-ar fi furat si 400 de lei din geanta, dupa care femeia a reusit sa fuga.

„In cursul zilei de ieri (n.r. vineri), politistii ilfoveni au retinut un barbat in varsta de 42 de ani. banuit de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si talharie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoana de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul ca a fost violata si talharita de un barbat de 42 de ani, intr-o padure din apropierea orasului Otopeni”, se arata intr-un comunicat remis sambata de Politia Ilfov.

Citeste si: MAGDA CIUMAC ii da o lectie de viata DURA lui Tolea. IMAGINI INEDITE

Citeste si: Socant! Au abuzat sexual o fata de 16 si au postat filmul violului pe Internet!

Conform unor surse citate de presa centrala, Tolea Ciumac ar fi recunoscut o parte din acuzatii. EL este adus sambata in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top