Connect with us

Vedete

Victor Slav și fiica lui au același semn din naștere

Victor Slav se alătură taților cărora fiicele le seamănă ca două picături de apă, copiindu-le toate trăsăturile. În afară de asemănarea evidentă, Victor și Sofia au același semn din naștere.

Dacă în primele zile de viață Sofia părea că moștenește din trăsăturile mamei sale, Bianca Drăgușanu, după prima săptămână era mai mult decât evident că se transformă în copia fidelă a lui Victor Slav, scrie libertatea.ro. Cei doi nu numai că au aceleași trăsături, dar micuța a moștenit de la Victor și semnul de naștere!

„Îți zic ceva în exclusivitate. Eu am un semn din naștere, iar fetița mea îl are fix pe spate. Același semn. Semănăm, da”, a povestit Victor, mărturisindu-ne că singura lui părere de rău în ce-o privește pe micuță e că nu a făcut-o mai devreme. „Este fantastică. Sunt pregătit pentru următoarele etape ale ei. Ceea ce îmi pare rău este că nu am avut-o mai devreme, adică să fi fost mai tânăr. Dar o să ochesc cu pușca și la 50 de ani, nu-i problemă. Mă antrenez de acum”, a mai spus Victor în glumă, făcând, desigur, referire la perioada când fata lui va începe să iasă cu băieți.

„Totul se învârte în jurul ei”

Prezentatorul de la Kanal D spune că despărțirea de Bianca nu îi influențează relația cu Sofia. Tatăl și fiica petrec la fel de mult timp împreună ca înainte, când stăteau în aceeași casă, iar Victor spune că orice s-ar întâmpla, universul lui se învârte în jurul Sofiei.

„La început, am avut senzația că parcă nu e copilul meu. Nu-mi venea să cred că este acolo. Acum deja avem doi ani și patru luni și face parte din viața mea, nu concep altfel. Lucrurile s-au schimbat. În momentul în care s-a născut Sofia, gata, ea a urcat pe primul loc și totul se învârte în jurul ei”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top