Connect with us
Viorel Lis, fostul primar al Bucurestiului, a implint pe 19 februarie 72 de ani. El a marturisit ca sotia sa Oana i-a facut o surpriza inedita.

Vedete

Viorel Lis a implinit 72 de ani! Ce surpriza i-a facut Oana

Viorel Lis a implinit vineri 72 de ani, ocazie cu care sotia sa, Oana, cu 36 de ani mai tanara ca el, a decis sa ii faca o surpriza.

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a implinit pe 19 februarie varsta de 72 de ani. El a spus ca varsta din calendar nu are legatura cu cea emotionala si ca se simte ca la 26 de ani.

Fostul edil al Municipiului Bucuresti a spus ca sotia lui, Oana Lis, i-a facut o surpriza intima cu ocazia zilei de nastere, insa a afirmat ca nu poate vorbi despre acest lucru la televizor.

 

„Am fost la pariuri. Nu o sa am o petrecere nemaipomenita. Cred ca diseara o sa merg cu Oana undeva. Nu pot sa spun ce surpriza mi-a facut Oana, e intima. Oana mi-a pus o poza si un mesaj frumos. Eu ma simt tanar, inca ma simt ca la 26 de ani.

Eu traiesc frumos, desi multi ma critica, eu ma simt bine. Divortul de cea de-a doua sotie a fost un episod penibil, dar a trecut. Banii imi lipsesc. Eu nu am fost un om bogat si banii imi lipsesc. Am pe dracu’! Tot ce e al meu, va dau dvs”,a declarat Viorel Lis la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Oana Lis (36 de ani) si Viorel Lis (72 de ani) sunt impreuna de la sfarsitul anilor 90 si formeaza unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz-ul autohton.

foto:expresspress.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top