Connect with us
Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viața marei creatoare de modă. Care era ritualul său de frumusețe

Vedete

Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viața marei creatoare de modă. Care era ritualul său de frumusețe

Zina Dumitrescu a murit. Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu a vorbit într-un interviu, acordat în cadrul unei emisiuni TV, despre lucruri mai puţin ştiute legate de viaţa ei.

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de modă a vorbit despre cum cucerea bărbaţii în tinereţe, despre ce anume nu i-a plăcut niciodată la ea din punct de vedere fizic, despre modelele pe care le-a avut ca eleve de-a lungul anilor.

Zina Dumitrescu a murit. Zina Dumitrescu a dezvăluit că ceea ce nu i-a plăcut niciodată la ea, din punct de vedere fizic, a fost faptul că avea sânii mici: „Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete“.

Zina Dumitrescu a murit. „Mă dădeam în tinereţe cu creme din plante, să hidrateze. Şi acum mă dau cu cremă, şi dimineaţa, şi seara. Dar înainte mă spăl pe faţă, însă fără săpun, că usucă pielea“, a mai dezvăluit fosta creatoare de modă despre ritualul de frumuseţe de acum şi cel din tinereţe.
„Mama Zina“, căsătorită de trei ori, a povestit că naturaleţea îi făcea pe bărbaţi să se îndrăgostească de ea în tinereţe:
„Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soţul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Îşi făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam şi femeie, dar făceam şi eu“.

Zina Dumitrescu a murit. Despre elevele pe care le-a avut de-a lungul anilor, Zina menţionează că ţine legătura cu Bianca Brad,  printre altele, iar când vine vorba despre colegi de breaslă, ea a mărturisit despre Cătălin Botezatu că o vizitează mereu când se află în Bucureşti.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top