Connect with us
Suceava: Accident în Milişăuţi pe 27 iunie. O persoană a murit, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital

Știri

Suceava: Accident în Milişăuţi pe 27 iunie. O persoană a murit, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital

Accident grav în Milișăuți, județul Suceava, pe 27 iunie. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă iar o alta a fost declarată decedată dintr-un accident rutier produs miercuri seara pe DN 2H, la Milişăuţi. O autocamionetă și un TIR s-au ciocnit, iar autoritățile au fost informate la scurt timp de la producerea accidentului.

La faţa locului s-au deplasat modulul SMURD şi autospeciala de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, precum şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, pentru a scoate cele trei persoane încarcerate şi a le acorda primul ajutor.

Citește și: Accident grav pe DN13 E60. Două tiruri s-au ciocnit frontal

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru AGERPRES că autocamioneta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula regulamentar.

Citește și: Accident în Timiș, doi tineri au murit

Potrivit sursei citate, poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul, dar este posibil ca şoferul autocamionetei să nu fi respectat viteza legală şi să nu o fi adaptat la condiţiile de carosabil umed.

Şoferul care a provocat accidentul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării grave în care se afla.

Şoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Circulaţia în zonă a fost blocată temporar.

Un microbuz de persoane a fost implicat miercuri într-un accident pe DN 6F. Planul roşu de intervenţiea fost activat

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism a avut loc, miercuri, pe DN 6F în Alexandria, la nivelul judeţului Teleorman fiind activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în evenimentul rutier sunt implicate 13 persoane, dintre care nouă din microbuz, iar alte patru din autoturism.

În urma evaluării făcute la faţa locului, s-a stabilit că patru persoane, respectiv cele aflate în maşină, vor fi transportate la spital, restul celor implicaţi primind asistenţă medicală la faţa locului, arată sursa citată.

În aceste condiţii, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, precizează IGSU.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o alta de transport de victime multiple, şapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială de stingere.

Foto: suceavanews.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top