Connect with us
Suceava: Accident la Șcheia: Un om a murit, alte patru au fost rănite

Știri

Suceava: Accident la Șcheia: Un om a murit, alte patru au fost rănite

Un grav accident rutier s-a petrecut la Șcheia, în județul Suceava. Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la locul tragediei, care s-a soldat cu mai multe victime.

O persoană a decedat, iar alte patru au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs miercuri dimineaţa la Şcheia, în care au fost implicate un tir şi trei autoturisme, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care trei încarcerate.

În cazul uneia dintre cele trei persoane încarcerate s-a declarat decesul, iar celelalte au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

La faţa locului s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava cu două autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, precum şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Te-ar putea interesa și: Un preot a provocat un accident cu trei morți, de Paște

Un preot este şoferul care a provocat teribilul accident de la Şendreni din judeţul Galaţi, soldat cu trei morţi şi şase răniţi.

Preotul care slujeşte la biserica din localitatea Independenţa din judeţul Galaţi, se afla la volanul unui autoturism, iar în maşină se mai aflau socrii lui, soţia şi fiica.

Bărbatul se deplasa dinspre Tecuri către Galaţi, pe DN 25, iar la un moment dat, la ieşire din localitatea Şendreni, a efectuat o depăşire riscantă şi a intrat în plin într-un autoturism care se deplasa regulamentar.

“La locul accidentului s-au găsit doi decedaţi, iar restul au fost transportaţi spre spital. Unul în stare foarte gravă, în timpul transportului a făcut un stop cardiorespirator, manevrele de resuscitare s-au continuat în camera de stabilizare fără succes, iar restul sunt internaţi”, a declarat Dr. Lidia Șandru – șef UPU Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Citește și: Accident grav între Sibiu și Râmnicu Vâlcea! Sunt mai multe victime

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top