Connect with us
Tarom suspendă cursele spre și dinspre Amman

Știri

Tarom anulează cursa Constanța – Chișinău – Constanța

Tarom anulează o cursă importantă de la Constanţa. Primul zbor urma să aibă loc la 1 iulie. Ruta Constanţa – Chişinău – Constanţa, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.

Primul zbor Constanţa – Chişinău – Constanţa, programat să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulat pentru moment de către operatorul aerian TAROM, anunţă Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

„Continuăm colaborarea cu reprezentanţii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanţa – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În acelaşi timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul naţional va dezvolta noi rute către litoralul românesc“
, se arată într-un comunicat de presă al aeroportului. 

Citește și Premieră pentru compania Tarom! Compania depășește Ryanair la numărul de pasageri transportați către București

Tarom depășește Ryanair în ceea ce privește numărul de pasageri pe care i-a transportat către capitală, în primele 5 luni ale acestui an, informează air24.ro.

Este o premieră pentru compania aeriană națională, Tarom

Numărul de pasageri transportați de pe aeroportul internațional „Traian Vuia”, Timișoara, pentru primele cinci luni ale acestui an, arată o evoluție spectaculoasă a companiei Tarom.

Aceasta a reușit, pentru prima oară, să depășească compania aeriană low-cost Ryanair în ceea ce privește numărul de pasageri transportați. Citește mai mult pe AIR24.RO.

Citește și TAROM își întărește flota cu două avioane Boeing 737-800 NG

Compania TAROM le mulțumește tuturor invitaților care au participat astăzi, 08 iunie, la evenimentul de primire a aeronavelor Boeing 737-800 NG la Aeroportul Otopeni.

Mulțumim pentru tot sprijinul reprezentanților Companiei Naționale Aeroporturi București și reprezentanților presei pentru mediatizarea evenimentului, potrivit air.24.

Cele două aeronave vor fi utilizate începând de luni, 11 iunie și vor zbura inițial cu destinația Barcelona și Frankfurt.

Mai jos vă rugăm să primiți mai jos un tabel cu informațiile tehnice ale celor două avioane “gemene” Boeing 737-800 NG, cu o configurație unică pe piața de profil din România.

Cu ocazia evenimentului ministrul Transporturilor, Lucian Șova a declarat că ministerul pe care îl conduce are așteptări ridicate de la Compania Națională TAROM și în același timp sprijină dezvoltarea și revitalizarea TAROM.

Directorul General al TAROM, Werner-Wilhelm Wolff a susținut o scurtă declarație de presă în cadrul căreia a subliniat că aeronavele nou intrate în flota TAROM ar trebui să reprezinte un standard pentru Companie. Atât în ceea ce privește tehnologia utilizată cât și configurația și confortul asigurat pasagerilor, mai precizează air24.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top