Connect with us

Știri

Tatăl Danei Marijuana a murit din cauza problemelor de sănătate

Tatăl Danei, cunoscută publicului ca Marijuana, a murit. Bărbatul a suferit un infarct în urmă cu câțiva ani și avea mai multe probleme de sănătate.

Chiar vedeta a făcut anunțul.

„Tatăl meu a murit! Suferea de diabet și avea probleme grav cu inima.” a declarat Dana Coteanu pentru spynews.ro.

Ion Coteanu a suferit un infarct în urmă cu aproape cinci ani, însă Danei nu i-a păsat la momentul respectiv, din spusele bărbatului. De data aceasta, bărbatul avea probleme cu diabetul.

Citește și: Sora lui Ilie Năstase, Georgeta Kornmann, a murit. Cauza morții

„Am avut infarct, am stat aproape 4 luni în spital şi încă resimt efectele. Am slabit 20 kg, iar medicamentele mă costă lunar 8-9 milioane. Cu Dana vorbesc aproape în fiecare zi, ştiu că s-a mutat de aproximativ 2 săptămâni în apartamentul în care au locuit socrii mei. L-a băgat şi pe prăpăditul ăla cu ea în casă, că nu avea nici chiloţi pe el când a venit. El nu are serviciu, nu are un venit, cred că e şi pedofil. De fiecare dată când merge la poliţie să îşi ridice cazierul, nu-l angajează nimeni!”, a spus Ion Coteanu.

Citește și: Cum arată acum Dana Marijuana, de când s-a lansat în afaceri! E de nerecunoscut

Dana Coteanu, cunoscută drept „Dana Marijuana”, are două fiice. Pe cea mare, Alessia, i-a crescut-o tatăl ei, din cauza problemelor de sănătate. Pe Iris a crescut-o ea, însă a avut probleme cu soțul său. Din acest motiv, aceasta a lăsat-o pe fetiță în plasament.

Ion Coteanu a fost mereu un sprijin pentru fiica sa. Artista a avut mai multe probleme cu consumul de stupefiante și a ajuns la dezintoxicare de mai multe ori. Bărbatul a avut în tot acest timp grijă de fiica cea mare, Alessia. Bărbatul nu a fost de acord cu căsnicia ei cu Sebastian Calu, cel alături de care ea a trăit aproape cinci ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top