Connect with us

Știri

Tendintele anului 2016 in make-up

Show-urile Fashion Week din Londra, Milano, New York si Paris unde marile case de moda si -au prezentat noile colectii, in toamna anului trecut, ne-au oferit o imagine completa a tendintelor 2016.

Sa fii cool anul acesta inseamna sa ai un ten luminos, proaspat, radiant. Noile trend- uri nu sunt despre un ten opac, ascuns sub perfectiunea unei masti  ci  despre evidentierea anumitor trasaturi pentru un look de impact, nicidecum socant. Expresivitatea chipului va fi data prin umbre si accente de luminozitate ce definesc subtil trasaturile .

Clasicul ruj rosu va putea fi purtat alaturi de un machiaj nude al ochilor si sprancene cat mai natural evidentiate, iar lip- glossul va reveni in tendinte.  O combinatie delicata de nuante este data de cele doua culori desemnate de institutul Pantone pentru anul 2016.

image1 (2)image2Roz cuart , recunoscut ca un simbol al frumusetii si feminitatii , delicat ca nuanta el poate fi aplicat pe pleoapa mobila, in completarea machiajelor clasice , acesta va evidentia verdele din iris, insa poate fi prezent si pe arcade, pometi si buze.

Albastru seren , culoarea virtutii si a starii de bine,  poate fi folosit pe pleoapa mobila singur sau in combinatie cu alte culori , insa poate arata frumos si in coltul extern al ochiului sau folosit ca tus , creion, iar  pentru persoanele mai indraznete sub forma de ruj. De asemenea aceste doua culori pot fi folosite in contraste si accente.

Anul acesta nu este vorba despre trenduri urmate in mod obsesiv sau reguli stricte in machiaj ce ar trebui exersate indelung in oglinda, este despre individualitatea Make – upului si despre libertatea pe care acesta o ofera femeilor de pretutindeni in a se redescoperi si a se simti bine cu ele.

image2 (2) image1 image2 (1)

image1 (1)

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top