Connect with us
Accident la Dumbrava, în județul Timiș. Două autotrenuri s-au ciocnit, iar doi oameni au fost răniți în urma acestui eveniment.

Știri

Timiș: Accident la Dumbrava: Doi oameni, răniți

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, la Dumbrava (Timiș) pe DN 86 A.

Un autotren încărcat cu păcură și altul, care transporta cherestrea, s-au ciocnit pe drum, iar două persoane au fost rănite și transportate la spital.

”ISU Timiş a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în localitatea Dumbrava, pe DN 68A, între două autotrenuri, unul fiind incărcat cu combustibil lichid uşor (păcură) iar celălalt cu cherestea. În total în accident au fost implicate trei persoane, două dintre ele având nevoie de asistenţă medicală, una fiind încarcerată.

Citește și: Cluj-Napoca: Accident rutier soldat cu 5 răniți

Cele două persoane au fost transportate în stare de conştienţă la spital cu o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei. Nu a existat risc de explozie”, se arată într-un comunicat al ISU ”Banat”.

Pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale. O ambulanță SMURD s-a deplasat la locul acestui accident. O anchetă a fost demarată pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top