Connect with us
Timișoara: Incendiu puternic într-un complex studențesc! Două străzi au fost închise

Știri

Timișoara: Incendiu puternic într-un complex studențesc! Două străzi au fost închise

Pompierii au intervenit joi noaptea la un hotel din Timișoara, după ce un incendiu a cuprins întreaga clădire. Peste 30 de subofițeri și ofițeri de la ISU Banat au ajuns cu mai multe austospeciale.

Mai multe echipaje de pompieri, dar și polițiști și echipaje de salvare au pornit spre locul indicat de cei care au observat fumul gros care a afectat și clădirile vecine. Studenții s-au panicat și unii dintre ei au încercat să intre în interiorul hotelului pentru a vedea dacă sunt persoane înăuntru.

Citește și: Vrancea: Incendiu în Gara Gugești! Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Intervenția a fost una dificilă, deoarece strada de acces este extrem de îngustă. Pentru ca mașinile de pompieri să poată ajunge în zonă, au fost închise două străzi și au fost mutate mai multe mașini.

Citește și: Incendiu în Centrul Vechi din Bucureşti, duminică dimineaţa

Incendiul a pornit de la bucătărie și a cuprins terasa din lemn apoi s-a extins până la acoperiș, potrivit angajaților ISU.

Acoperişul este distrus aproape în totalitate.

Incendiu puternic în Cluj, codul roșu de intervenție activat

Ieri, un incendiu puternic a cuprins și un bloc din Cluj. 45 de persoane, evacuate din blocul la subsolul căruia a izbucnit un incendiu și s-a declanșat codul roșu de intervenție.

„Am intervenit la un incendiu într-un subsol la o clădire regim de înălţime P+10 etaje, 25 de persoane s-au auto evacuat, 20 de persoane au fost evacuate de pompieri (10 cu autoscara şi 10 pe casa scărilor), 13 persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă.

La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru intervenţii la înălţime, cinci echipaje medicale plus o autospecială pentru transportul de persoane şi victime multiple.

Au intervenit 8 pompieri, 16 paramedici şi personal medical. De asemenea, au fost prezente echipaje de poliţie şi echipele de intervenţie ale furnizorilor de utilităţi. Planul roşu a fost dezactivat la ora 12.40”, transmit reprezentanţii ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top