Connect with us
Trafic restrictionat pe A2

Știri

Trafic restrictionat pe Autostrada A2, pana la ora 15

Traficul rutier este restrictionat, luni, pe Autostrada A2, pana la ora 15.00, pe a doua banda a sensului de mers catre litoral, intre km 106 si 110, pentru lucrari de intretinere a parapetilor care separa cele doua sensuri, anunta centrul Infotrafic din cadrul IGPR, potrivvit News.ro.

Citeste si: Contractul cu constructorii tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau – Bors ar putea fi reziliat

Citeste si: Accident in Buzau, pe E85: Un om a murit. Trafic blocat

Politistii informeaza ca, luni, intre orele 9.00 si 15.00, pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, pe sensul de mers catre litoral, intre km 106 si 110 vor fi efectuate lucrari de intretinere a parapetilor medieni. Din aceasta cauza, a doua banda a sensului de mers catre Constanta va fi restrictionata, pe distanta respectiva.

Centrul Infotrafic le recomandă soferilor sa ruleze cu prudenta si sa respecte semnalizarea temporara instituita.

In urma cu doua zile, pe Autostrada Soarelui a fost un grav accident rutier. Un autocamion incarcat cu cereale, care circula pe sensul spre Constanta, s-a rasturnat peste parapetul de pe mijlocul drumului si a cazut peste un autoturism Opel care circula pe sensul opus de mers.

Accidentul a avut loc la km 33 al autostrazii, in dreptul localitatii Fundulea, judetul Calarasi. In urma accidentului, pe sensul spre Bucuresti se circula pe o singura banda, in timp ce circulatia pe sensul spre Constanta este blocata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top