Connect with us
Traficul rutier pe A2, închis între Drajna şi Lehliu, pe ambele sensuri

Știri

Traficul rutier pe A2, închis între Drajna şi Lehliu, pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui (A2) este închisă, la ora actuală, pe ambele sensuri, între Drajna şi Lehliu, din cauza operaţiunii de transfer a cherosenului din cisterna răsturnată miercuri, la km 79, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR).

Potrivit sursei citate, circulaţia autovehiculelor pe tronsonul respectiv se desfăşoară deviat pe DN 3A.

„Precizăm că o macara pusă la dispoziţie de către CNAIR a repus pe roţi cisterna răsturnată, iar la această oră se desfăşoară operaţiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operaţiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăţa carosabilul şi a redeschide circulaţia pe sectorul închis în condiţii de siguranţă”, se precizează în comunicatul citat.

La finalul întregii operaţiuni, CNAIR va anunţa când se va redeschide circulaţia rutieră pe A2, Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri.

Circulaţia se desfăşoară alternativă pe DN 57, după ce pe carosabil s-a scurs rapiţă

Două autoturisme s-au ciocnit, miercuri, pe DN 57, pe raza localităţii Greoni, şi două persoane au ajuns la spital, după ce un tir ce transporta rapiţă şi pierdea din încărcătură a făcut ca şoseaua să fie foarte alunecoasă.

„În momentul producerii accidentului tirul staţiona, deoarece, şoferul a observat că s-a deschis oblonul remorcii şi pierdea din încărcătură. Astfel, o porţiune de circa 300 metri de şosea este acoperită cu rapiţă, fiind foarte alunecoasă.

La faţa locului acţionează două echipaje ale pompierilor militari din Oraviţa, dar şi ale IPJ Caraş-Severin. Echipajul SMURD al Secţiei de Pompieri Oraviţa a acordat primul ajutor persoanelor rănite şi a transportat una din victime la spital.

Cea de-a doua victimă a refuzat iniţial transportul la spital, dar ulterior, pentru că prezenta o plagă la nivelul capului, a acceptat să meargă la spital, fiind transportată de un participant la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Citește și: Tramvai 1 şi 10: Încep lucrările de separare a liniilor de traficul auto general

Un alt echipaj al pompierilor din Oraviţa a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, iar în prezent acţionează pentru îndepărtarea pericolului din trafic, prin curăţarea carosabilului, de rapiţă.

Potrivit poliţiştilor, prima maşină care venea în spatele tirului a frânat preventiv, iar cea de-a doua maşină nu a păstrat distanţa, fapt pentru care între cele două autoturisme a avut loc o coliziune faţă-spate.

În prezent circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top