Connect with us
Tragedie la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Un medic a fost găsit mort

Știri

Tragedie la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Un medic a fost găsit mort

Descoperire şocantă făcută la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Trupul neînsufleţit al unui medic a fost găsit chiar în camera de gardă.

Mai mulţi medici s-au alarmat după ce au încercat de mai multe ori să-l găsească pe colegul lor. Acesta fusese de gardă seara trecută.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost găsit de colegi chiar în Camera de Gardă. Pentru a putea intra în camera unde acesta se afla, medicii au spart uşa.

Trupul a fost descoperit chiar de colegii bărbatului

Medicul a fost găsit fără suflare şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicul anestezist nu a mai putut fi salvat.

Fiind considerat accident de muncă, inspectorii ITM au deschis o anchetă. De asemenea, poliţiştii şi procurorii s-au prezentat la faţa locului pentru a efectua cercetări.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de medicii legişti şi va fi supus unei necropsii.

Citeşte şi Mama Elodiei, întâlnire între patru ochi cu Cristian Cioacă. S-a aflat adevărul

Întâlnire de gradul zero între mama Elodiei Ghinescu și Cristian Cioaca, cel care acum este închis și acuzat că și-a omorât soția. Mama Elodiei s-a întâlnit fostul ginere iar ce a aflat a șocat-o.

Fosta soacră și-a adus aminte că Cioacă plângea, că i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă.

Femeia nu poate înțelege de ce Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică. Mama Elodiei a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei.

Mama Elodiei nu-și poate vedea nici nepoțelul de 5 ani

În plus, sufletul îi este amărât din cauza faptului că nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cioacă îi interzice acest drept.

Din păcate, nimic nu i-o poate readuce pe Elodia în viață, iar inima ei de mamă este greu încercată…

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători, conform a1.ro

Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială, iar copilul său şi al Elodiei este crescut de bunici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top