Connect with us

Știri

Tragedie în lumea muzicală. A fost găsit mort în locuinţa sa

Este doliu în lumea muzicală după ce artistul a fost găsit mort chiar în locuinţa lui. Astfel, lumea muzicii a mai pierdut un mare artist.

Lumea internationala a muzicii a mai pierdut astazi o stea. Este vorba de Mitch Margo, fost component al trupei Tokens, si omul care a compus celebra melodie „The Lion Sleeps Tonight”. Melodia a devenit tema muzicala din seria de animatie „The Lion King”.

Melodia a pornit de la un cantec popular al tribului Zulu din Africa, dar adaptarae facuta de Margo este cunoscuta acum in intreaga lume.

Mitch Margo a fost un cantaret polivalent, el cantand la pian, chitara, chitara bas, tobe si percutie, dar a lucrat si ca producator muzical.

Mitch Margo avea 70 de ani si a fost gasit fara suflare in locuinta sa din California. Artistul avea doi baieti, Damien si Ari, un frate si o sora, Phil si Maxinne.

Citeşte şi Val polar peste România. Meteorologii anunţă fenomenul care va da peste cap traficul

Aerul polar a adus în România viscol puternic la munte şi îngheţ în toată ţara. În staţiunile montane, vântul a bătut în rafale de peste 100 de kilometri pe oră şi a redus vizibilitatea la zero. Mii de turişti au simţit temperaturi chiar şi de minus 20 de grade Celsius. Şi în oraşe, au fost ninsori şi cod galben de vânt.

Meteorologii anunţă că urmează fenomenul de “ploaie îngheţată”.

A treia zi calendaristică de iarnă a adus viscol şi furtuni de zăpadă pe crestele montane. În Munţii Bucegi, abia se putea respira. Imaginile susprinse de salvamontişti arată forţa incredibilă a vântului. Loveşte la o sută de kilometri pe oră. Într-o jumătate de oră, a nins cât într-o zi întreagă. Stratul de zăpadă trece, pe alocuri, de genunchi.

Meteorologii anunţă că urmează fenomenul de “ploaie îngheţată”
Fenomenele violente au coborât mercurul în termometre chiar şi cu 10 grade Celsius. În staţiunile montane, unde mii de turişti îşi petrec minivacanţa, s-au resimţit între minus 10 şi minus 19 grade Celsius.

Şi bucureştenii au tremurat la minus 5 grade Celsius: a fost temperatura resimţită, din cauza vântului care a lovit cu peste 60 de kilometri pe oră. Iar vremea continuă să se înrăutăţească zilele următoare. Pe timp de noapte, temperatura maximă va fi de minus 4 grade Celius. Fenomenul de “ploaie îngheţată” va marca săptămâna viitoare.

Salvamontiştii le recomandă turiştilor să nu se aventureze pe traseele montane. E risc de avalanşă în Munţii Făgăraş şi Bucegi. La Azuga, trei bucureşteni au fost salvaţi din maşina împotmolită chiar pe marginea unei prăpastii.

Citeşte şi Accident grav în județul Buzău. Cine sunt victimele cumplitului eveniment

Accident grav în județul Buzău în această dimineaţă. Două persoane au murit, după ce autoutilitara în care se aflau s-a lovit de un TIRDouă persoane au decedat luni dimineaţa în urma impactului între o autoutilitară şi un TIR pe DN 2B Buzău-Brăila, pe raza localităţii Cilibia.

“O autoutilitară care se deplasa de la Buzău spre Brăila a intrat în spatele unui TIR care rula în acelaşi sens de mers. În urma impactului, două persoane din autoutilitară au rămas încarcerate”, a declarat, pentru Agerpres, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Traficul rutier în zonă a fost complet blocat aproape o oră
Potrivit sursei citate, la faţa locului au acţionat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar persoanele încarcerate au fost scoase decedate din autoutilitara avariată în proporţie de peste 80%.

“Una din persoanele decedate a fost identificată, este vorba de un tânăr de 23 de ani din judeţul Vâlcea care conducea autoutilitara, cea de-a doua persoană decedată nu a fost încă identificată”, a mai declarat sursa citată.

Citeşte şi DNA, raport OFICIAL în dosarul ‘Colectiv’. La ce sumă se ridică daunele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top