Connect with us
Tragedie pe calea pe ferată. O femeie și trei copii au murit la Brănești

Știri

Tragedie pe calea pe ferată. O femeie și trei copii au murit la Brănești

O femeie și trei copii au fost găsiți morți în halta Brănești, situată pe magistrala 800 București – Constanța. Conform IGPR, cadavrele au fost găsite în spatele trenului, la circa 600 de metri de locul impactului.

Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii.

Femeia, care avea între 25 și 30 de ani, a lăsat un bilet de adio, transmite Digi 24, așa că sinuciderea devine principala opțiune luată în calcul. Victimele au fost lovite de un tren Inter Regio, care circula cu 150 km/h. Copii au vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

În biletul de adio găsit la faţa locului în care o femeie şi cele trei fetiţe ale ei au murit, călcate de tren, era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”, cuvinte scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani, potrivit unor surse judiciare. Femeia suferea de depresie și fusese internată în câteva rânduri la spitalul de psihiatrie.

Soţul tinerei care s-ar fi sinucis făcea parte din mişcarea religioasă Adventistă, unde a convertit-o si pe ea. Surse apropiate anchetei  au dezvăluit că aceasta nu își mai dorea al patrulea copil.

Circulația trenului a fost blocată și se estimează o întârziere de două ore la sosire.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top