Connect with us
Traian Băsescu, mesaj disperat: "Nu îi mai circula sângele!"

Știri

Traian Băsescu, mesaj disperat: „Nu îi mai circula sângele!”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că fratele său, Mircea Băsescu, se află la Penitenciarul Jilava și suferă de probleme serioase de sănătate. Senatorul PMP a mai afirmat că acesta trebuia eliberat din luna septembrie a anului trecut.

”Am fost duminică la Jilava. Fratele meu este acolo pentru că i-au introdus 5 stenturi. Nu mai putea merge. Nu îi mai circula sângele. El trebuia eliberat din septembrie, anul trecut”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la B1 TV.

La sfârșitul lunii martie, Tribunalul Constanța a respins definitiv cererea de eliberare condiționată depusă de Mircea Băsescu. Judecătorii au mai decis că fratele fostului șef de stat nu mai poate depune o nouă cerere de eliberare condiționată decât peste trei luni.

Mircea Băsescu a cerut eliberarea condiționată, spunând că a îndeplinit toate condițiile necesare și invocând probleme de ordin medical. El a precizat că are nevoie de o operație pe cord deschis pentru înlocuirea by-pass-urilor montate în urmă cu 15 ani.

Fratele lui Traian Băsescu a fost condamnat definitiv, în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Citește și: Întrebarea unui elev care l-a surprins pe Traian Băsescu. Ce i-a răspuns

Citește și: Traian Băsescu îi cere lui Iohannis să o demită pe Laura Codruța Kovesi

2 Comments

2 Comments

  1. viorel dan

    2017-06-03T20:48:40+03:00 at 20:48

    Marinarule,tu trebuia sa fii in locul lui,sa nu-ti mai circule sangele !
    Dar la tine singele este amestecat cu alcool !
    Practic tu ai singe in alcool !!!

  2. merydumy

    2017-06-03T14:16:19+03:00 at 14:16

    imi pare rau de frtele lui basescu ,dar cati oameni a nenorocit aceasta familie basescu !! D-zeu nu doarme !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top