Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Știri

Trei astrologi o singură concluzie – Urania, Voropchievici, Pătrășcanu. Horoscop săptămânal

Horoscopul săptămânii viitoare prezentat de cei mai celebri astrologi din România. Camelia Pătrășcanu, Mihai Voropchievici și Urania au tras concluziile în Horoscop săptămânal pentru perioada 4 – 10 februarie.

Horoscop săptămânal

HOROSCOPUL săptămânii 4 – 10 februarie Camelia Pătrășcanu probleme pentru Raci și Tauri

Horoscop saptămânal Camelia Pătrășcanu pentru perioada 4 – 10 februarie 2019. Se anunță o săptămână bună pentru majoritatea zodiilor, însă taurii trebuie să aibă grijă cu sănătatea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 – 10 februarie

HOROSCOPUL săptămânii 4 - 10 februarie Camelia Pătrășcanu probleme pentru Raci și Tauri

Camelia Pătrășcanu horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 4 – 10 februarie.

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu Berbec– O săptămână foarte bună, planuri mari și îndrăznețe încă de luni. Trebuie să fie atenți la resursele materiale, dar sunt din nou în forță miercuri și joi. Să fie abordabili și receptivi la sfat.

Citește horoscopul complet scris de Camelia Pătrășcanu aici.

Mihai Voropchievici runele pentru luna februarie 2019

Horoscop Mihai Voropchievici Runele pentru luna februarie 2019

Horoscop Mihai Voropchievici Runele pentru luna februarie 2019

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru luna februarie 2019. Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici februarie

Citește aici: Mihai Voropchievici horoscop chinezesc 2019. Anul Mistrețului de Pământ. Calculator zodie

Horoscop rune

Berbec – vreți schimbări, fie la job, fie locuința

Taur – Taurul trebuie să iasă din amorțeală și să știe cine e.

Gemeni – O luna cu probleme, puțin mai grea și puși la încercare. Dar mai vin mici supărări și probleme și din partea rudelor.

Citește horoscopul complet realizat de maestrul Voropchievici aici.

Horoscop Urania 2-8 februarie 2019 – două fenomene astrologice marcante

Horoscop Urania 2-8 februarie 2019 - două fenomene astrologice marcante

Horoscop săptămânal Urania 2 – 8 februarie

Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 2 – 8 februarie 2019 pentru toate zodiile. Doua fenomene astrologice vor marca săptămâna, lună nouă în vărsător și venus întră în capricorn.

Horoscop săptămânal Urania 2 – 8 februarie

Citește mai jos previziunile din horoscopul săptămânal realizat de Urania.

Horoscop săptămânal Urania Berbec

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, perioadă de asumare a unor responsabilități profesionale, efort de a-și menține autoritatea și de a conduce prudent o activitate publică.

Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, întâlniri într-un context neobișnuit cu niște cunoștințe mai vechi sau posibilitatea să cunoască persoane interesante.

Informații și evenimente cu caracter inedit, care nu se reflectă, întotdeauna, în chip pozitiv asupra prietenilor unui Berbec; acesta își va schimba, firește, părerea despre aceia sau își va reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale.

Rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător.

Citește horoscopul săptămânal prezentat Urania AICI.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top