Connect with us
O companie a creat un nou trend in materie de accesorii! Este vorba despre un inel cu oja. Iata cum se foloseste acesta!

Știri

Trendul momentului: Inelul cu oja

Un nou trend face furori printre doamne. Anul asta se poarta inelul cu oja.

Ritualul vopsirii unghiilor poate fi complicat pentru femei, iar expertii in beauty le vin in ajutor. Daca e greu sa iti vopsesti unghiile de la o mana folosindu-ti mana unghiilor deja vopsite, aceasta inventie este creata fix pentru tine.

Cei de la Tweexy au facut femeile fericite cu aceasta ‘tehnologie’ inedita. Este vorba despre un inel cochet folosit ca ‘masuta’ pentru vopsirea unghiilor.

inel cu oja

Inel cu oja

In acest inel se asaza oja si este de folos pentru evitarea tuturor tipurilor de accidente ce au loc in acest ritual de frumusete. ‘Jucaria’ poate fi comandata de pe Amazon si costa in jur de 15 dolari (60 de lei).

 

Inelul cu oja este excelent pentru femeile care sunt mereu pe graba si nu au timp de frumusetea lor, ori le tremura mainile foarte tare.

Citeste si:A pus usturoi in oja. Efectul te va uimi!

Citeste si:Cum trebuie sa iti faci unghiile in 2016 – cele mai noi tendinte

Lucruri pe care trebuie sa le stii cand iti vopsesti unghiile

1. Evita sa ai culori diferite la unghiile de la picioare fata de cele de la maini. Daca insisti sa fii cool, pentru unghiile de la picioare merg nuantele ultradeschise.

2. Daca arta vopsirii unghiilor este una dificila pentru tine, lasa 2 milimetri din conturul unghiei fara oja. Vei crea un efect spectaculos: mainile tale vor parea mai lungi.

3. Aplica lacul pornind din centrul unghiei de fiecare data cand iti faci mainile frumoase. Intotdeauna trebuie sa mergi din interior spre exterior (din centru spre lateralele unghiei).

4. Daca ai unghiile roase si scurte, alege un lac transparent. Evita culorile tari, inchise, pentru ca degetele tale vor parea neglijate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top