Connect with us
13 Reasons Why: Sezonul 3 este pe drum!

TV

13 Reasons Why: Sezonul 3 este pe drum!

Surprize pentru fanii Serialul 13 Reasons Why! Serialul a primit undă verde pentru sezonul 3.

Serialul fenomen care a cucerit inimile are milioane de fani, are parte și de sezonul 3, iar fanii par să fie în extaz. Detaliile despre distribuție sau data exactă când va fi difuzat încă sunt incerte, dar pentru adevarații fani doar simpla confirmare a noului sezo le umple inima de bucurie.

Netflix a anunțat că serialul 13 Reasons Why a fost reînnoit pentru încă un sezon prin intermediul unui clip video postat pe YouTube. Clipul, care are doar câteva secunde, arată un dulap de liceean care se deschide, apoi când se inchide apare scris numărul 3. Sezonul 3 al serialului 13 Reasons Why va avea premiera în 2019.

Află ce actor nu se mai întoarce

Nu au fost făcute publice alte detalii despre nou sezon și nici ce actori se vor întoarce în rolurile lor. Mai mult ca sigur Katherine Langford, interpreta lui Hannah Baker, nu va juca în cel de-al treilea sezon. Ea a postat recent o fotografie pe Instagram în care mulțumește colegilor de platou, echipei care a lucrat la serial și fanilor pentru că „mi-ați umplut viața cu dragoste și lumină“.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Langford a spus că este de părere că prezența lui Hannah Baker se va face simțită în cel de-al treilea sezon al serialului, chiar dacă ea nu va mai apărea: „Cred că prezența ei și importanța ei și a poveștii ei va fi mereu acolo și va însemna ceva“, a spus actrița.

Citește și: Barack și Michelle Obama vor produce pentru Netflix seriale, filme şi documentare

Serialul 13 Reasons Why este bazat pe cartea scrisă de Jay Asher. Primul sezon urmărește sinuciderea lui Hannah Baker, o liceeană care a lăsat casete audio pentru colegii ei cu 13 motive pentru care și-a luat viața. Al doilea sezon prezintă drumul complicat al personajelor spre vindecare și recuperare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top