Connect with us
adriana bahmuțeanu

TV

Adriana Bahmuțeanu dispare de la TV! Anunțul suprinzător: „După mai bine de șase ani…”

Adriana Bahmuțeanu pleacă de la Antena Stars, după mai bine de șase ani petrecuți la acest post de televiziune. Ea a făcut anunțul pe contul său personal de socializare.

Bahmuțeanca făcea echipă cu Bianca Sârbu și Cristi Brancu la emisiunea „Agenția VIP”. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mulțumit celor de postul TV și a spus că acum dorește schimbări pe toate planurile existenței sale.

„Vreau ca anul ce tocmai a trecut să-mi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa Antena Stars se încheie aici.

A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi.

Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episioade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim.

La fel cum cred cu tărie ca fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine. Mulţumesc tuturor”, a scris Adriana Bahmuţeanu, pe contul ei personal de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, dați în judecată!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost acționați în instanță de Protecția Copilului Sectorul 5. Obiectul dosarului îl reprezintă „obligarea minorului la consiliere psihologică”, iar primul termen în proces a avut loc deja în urmă cu două săptămâni și jumătate.

Atunci, judecătorii au invitat cele două părți să încerce să ajungă la o soluție în camera de consiliu, iar respectivă întâlnire ar urma să aibă loc la începutul lunii ianuarie.

Adriana și Silviu au împreună doi copii: Maximus (10 ani) și Eduard (7 ani), amândoi locuind în prezent la mamă. Nu se știe până în acest moment dacă „Protecția copilului” a deschis această acțiune la cererea unuia dintre părinți, a unei alte persoane sau instituții sau pur și simplu s-a autosesizat, scrie wowbiz.ro.

În trecut, Bahmuțenu spusese că micuții au nevoie de consiliere psihologică, în urma divorțului.

„Îi cer să divorțăm pe cale amiabilă și îl mai rog să accepte consilierea psihologică pentru copii.

Acești copii au nevoie de acest lucru, nu vreau să fie niște rebuturi ale societății din cauza traumelor trăite în copilărie”, spunea Adriana Bahmuteanu în 2015.

În replică, Prigoană a spus că psihologii i-au făcut pe copii să aibă rezultate proaste la școală.

„Psihoterapie, psihopupu, nu știu ce dracu e, cert e că școală m-a anunțat că copiii merg din prost în prost. Adică, prin februarie, m-au anunțat că au devenit violenti”, spunea Prigoană.

În fine, în septembrie 2015, instanța a mai dat o hotărâre prin care cei doi băieți să urmeze ședințe de consiliere psihologică.

2 Comments

2 Comments

  1. Iulian

    2018-01-04T10:36:13+02:00 at 10:36

    Bine k pleaca Bahmu …ar trebui să o urmeze ..gherghe. vaida badea gadea…etc sau saturat lumea de ei!

  2. karim

    2018-01-03T21:01:55+02:00 at 21:01

    Consiliere psihologica ?? Poate ei ca-i matracuca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top