Connect with us
Andreea Bălan va fi înlocuită la emisiunea "Te cunosc de undeva"

TV

Andreea Bălan va fi înlocuită la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan este o mămică fericită! Vedeta a devenit ieri (duminică 9 octombrie) mămică pentru prima dată Artista a născut o fetiță de nota 10, mai devreme decât și-a plănuit ea. Deși a declarat în nenumărate rânduri ca își va duce poriectele la bun sfârșit, odată cu venirea pe lume a fetiței sale, cântăreața a decis să se ocupe doar ea micuța ei.

Andreea Bănică a filmat pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” până în ultima clipă înainte de a naște.

Andreea Bănică, înlocuită la emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1

Cu toate că a filmat până înainte de a naște, edițiile emisiunii „Te cunosc de undeva” nu au fost terminate. Pentru că producătorii emisiunii nu se așteaptă ca artista să revină imediat după naștere la filmări, ei i-au găsit deja un înlocuitor. Scaunul ei de jurat va fi ocupat de coregrafa emisiunii, Dana Furnica. Pe lângă coregrafiile concurenților de care se va ocupa, Furnica va nota și prezența lor scenică. Acest lucru se va întâmpla pentru cel puțin 2-3 ediții, până în momentul în care Andreea Bălan este pregătită să revină la „Te cunosc de undeva”.

Fetița Andreei Bălan, pe nume Ella, a venit pe lume cu o zi mai devreme decât era prognozat. Micuța are 3.245 kilograme și 49 de centimentri, iar la naștere a primit nota 10. Tatăl cântăreței s-a declarat extrem de încântat de această veste. „Sunt cel mai fericit bunic, sunt extrem de emotionat. Le doresc sanatate si tot binele din lume”, a declarat Săndel Bălan, pentru Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top