Connect with us
Andreea Mantea, în lacrimi la prima apariție de la "Te vreau lângă mine"

TV

Andreea Mantea, în lacrimi la prima apariție de la „Te vreau lângă mine”

Asteptarea a luat sfarsit! Astazi, Andreea Mantea, gazda emisiunii “Te vreau langa mine”, a dat startul noului sezon al celui mai indragit show matrimonial.

Plina de emotii si cu zambetul pe buze, Andreea Mantea si-a facut aparitia in platoul emisiunii in postura de moderatoare a show-ului matrimonial. In aplauzele si uralele celor prezenti, Andreea Mantea, vizibil emotionata de reactiile celor prezenti, si-a stapanit cu greu trairile.

“Gata, ca incep sa plang, jur ca plang! (…) Tremur de emotii, nu mai pot! (…) Ma bucur tare mult ca ma aflu aici!”, au fost primele reactii ale Andreei Mantea, coplesita de reactiile celor aflati in platou.

Fara sa stea pe ganduri, Andreea le-a adresat fanilor emisiunii provocarea de a se inscrie la emisiune, tuturor celor care vor sa intalneasca dragostea, celor singuri care vor sa isi caute sufletul pereche.

“Eu vreau sa va fiu prietena, sa fiu alaturi de voi, puteti sa-mi spuneti absolut orice, puteti avea incredere in mine! Daca sunteti singuri, daca inca nu v-ati gasit jumatatea, (…) va invit sa va luati <inima-n dinti>, sa prindeti curaj, si sa va inscrieti la emisiune”, a sunat indemnul Andreei Mantea catre fanii emisiunii.

“Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa.

Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul <Te vreau langa mine> pentru a-si gasi dragostea. 

Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, a declarat Andreea Mantea, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca va prezenta emisiunea.

Citește și: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, vacanţă împreună! Ce s-a întâmplat cu Tristan Tate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top