Connect with us

TV

Astăzi, la Kanal D, la ora 20:00, premiera serialului “Dragoste infinită”

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii serialelor turcesti. In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D va debuta serialul “Dragoste infinita”, avandu-i in rolurile principale pe actorii deja binecunoscuti publicu la din Romania. Burak Ozcivit este cunoscut din serialul fenomen “Suleyman Magnificul”, in rolul lui Bali Bey, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul “Un destin la rascruce”.

Actorii au spus ca rolurile bine conturate pe care le interpreteaza li se potrivesc manusa si ca atmosfera de pe platoul de filmare este plina de verva.

“Stiu ca romanii sunt fani ai serialelor turcesti si mai stiu ca serialul va fi difuzat si in Romania, lucru care nu poate decat sa ma bucure! Serialul aduce in prim plan dragostea, cea fara de care totul ar fi cenusiu. Fiecare dintre noi a trait o mare dragoste, cu totii ne regasim in povestea personajelor principale”, a spus Burak Ozcivit.

“Chiar daca filmam la foc continuu, ore intregi, atmosfera este relaxanta, iar in putinele pauze de la filmari pe care le avem ne amuzam copios, dansam, mancam impreuna. Fac o echipa extraordinara cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial si sper ca starea noastra de bine sa ajunga si la telespectatori. Va invit sa urmariti o poveste despre dragoste care nu cunoaste margini”, a spus Neslihan Atagul.

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire rationala, acesta nu crede in miracole, si cu atat mai mult in miracolul dragostei. Insa lumea lui monotona este intoarsa pe dos odata cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) in viata sa.

Provenind dintr-o familie instarita, Nihan traieste in zona rezidentiala a cartierului. Totusi, ea nu rezoneaza cu valorile mediului in care a crescut si se distanteaza de lumea din care face parte.Desi pare imposibila, dragostea dintre Kemal si Nihan va depasi diferentele de pozitie sociala. Cei doi reusesc sa ramana impreuna pana in ziua cand Kemal este nevoit sa plece din Istanbul pentru a lucra intr-o mina. Ce nu stie tanarul este ca si Nihan are un secret pe care trebuie sa il ingroape laolalta cu dragostea lor. Iubirea celor doi va fi pusa la grea incercare si acestia vor trebui sa depaseasca nenumaratele obstacole ce stau in calea fericirii lor…

Nu ratati marea premiera a serialului “Dragoste infinita”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! Productia se va difuza de luni pana joi, de la ora 20:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top