Connect with us
Bianca Drăgușanu a încheiat contractul cu Kanal D. Ce va face pe viitor

TV

Bianca Drăgușanu a încheiat contractul cu Kanal D. Ce va face pe viitor

Bianca Drăgușanu a fost prezentatoarea emisiunii  „Te vreau lângă mine”, ea înlocuind-o pe Gabriela Cristea, care între timp a plecat la Antena Stars.

Conform celor de la wowbiz.ro, colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D și prezentatoarea Bianca Dragusanu s-a încheiat odată cu finalul sezonului „Te vreau lângă mine” din acest an.

Frumoasa prezentatoare are un business de succes și este implicată în foarte multe proiecte personale cărora vrea să le dedice mai mult timp. În plus, Bianca Drăgușanu își dorește să petreacă mai mult timp cu fetița sa, Sofia Natalia, rodul iubirii dintre ea și prezentatorul TV, Victor Slav.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut prin multe schimbări. Prezentatoarea TV s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Slav, iar apoi l-a întâlnit pe Tristan Tate, un bărbat care a reușit să o facă pe vedetă să-l lase dea uitării pe tatăl fetiței sale.

Și Victor Slav rămâne fără emisiune?

După ce au anunțat că vor intra în vacanță, Victor Slav și Andreea Mantea ar putea să nu mai revină din toamnă pe micile ecrane.

Emisiunea Wowbiz nu va mai fi difuzată din toamnă! Formatul ar intra într-o vacanță, iar angajații emisiunii vor rămâne în continuare la Kanal D, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea Wowbiz a apărut la tv din anul 2012, iar de atunci Kanal D a avut parte de audiențe foarte mari. Până în vara anului 2017, în locul lui Victor Slav pe scaunul de la emisiune a fost Mădălin Ionescu, care s-a retras din lumea mondenă în anul 2017.

De asemenea, și Adelina Pestrițu a fost prezentatoare a emisiunii pentru o bună perioadă de timp, până când a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Sursele citate de paginademedia.ro au mărturisit că prezentatorii știu de mai mult timp că acest lucru urmează să se întâmple, însă echipa care se ocupa de emisiune nu va părăsi trustul Kanal D.

Citește și: Bianca rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Tristan Tate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top