Connect with us
Bianca Drăgușanu: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam”. Astăzi este ziua ei

TV

Bianca Drăgușanu: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam”. Astăzi este ziua ei

Au existat momente cumplite în viața Biancăi Drăgușanu. Blondina nu a avut mereu împlinirea și liniștea de care se bucură acum, alături de fetița ei și de iubitul Alex Bodi, cu care deja conviețuiește.

În urmă cu ceva ani, Bianca Drăgușanu a fost la un pas de a rămâne infirmă, din cauza unui groaznic accident.

Bianca Drăgușanu, la un pas de sinucidere

Atunci, Bianca Drăgușanu a fost internată trei luni de zile în spital, iar timp de încă șase luni a fost nevoită să se deplaseze într-un cărucior cu rotile.

Totul a fost recunoscut de Bianca Drăgușanu, care a povestit și cum, în acea perioadă sumbră, s-a gândit să se sinucidă, când medicii i-au dat o veste groaznică.

„La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră”, spunea Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top