Connect with us
Bravo, ai stil! All Stars

TV

Bravo, ai stil! All Stars începe la Kanal D azi de la ora 16:30

Astazi, de la 16:30, incepe la Kanal D „Bravo, ai stil! All stars”, cea mai spectaculoasa si apreciata emisiune dedicata stilului si atitudinii, reunind cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei castigatoare: Iuliana, Marisa si Silvia.

Lupta se anunta foarte stransa, fetele vor face totul pentru a-si reconfirma pozitia, exigenta juratilor e direct proportionala cu asteptarile uriase ale acestora.

In acest nou sezon, toate cele 11 concurente vor fi nevoite sa demonstreze ca isi merita titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie sa apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispozitie suma de 3 000 de lei pe saptamana pentru a-si compune tinutele.

Mai mult, fetele vor beneficia de un adevarat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde isi vor pune in valoare creativitatatea.

Atelierul de croitorie va fi, in acelasi timp, si un test major pentru ele, locul unde se va vedea cat de talentate sunt cand vine vorba de stil.

Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.

Inca o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars”, compus de Alex Velea in concordanta cu atmosfera exploziva a show-ului si cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela ca poti castiga atunci cand crezi in fortele tale.

Show-ul „Bravo, ai stil” a constituit o adevarata scoala pentru concurentele care au pasit pana acum in platourile de filmare ale acestuia. Au invatat din propriile greseli, s-au calit sub lupa juratilor si sub privirile telespectatorilor.

Dincolo de deprinderile dobandite in a-si potrivi tinutele, fetele au trecut printr-o calatorie extraordinara a formarii.

Este momentul acum ca fetele sa intre intr-o noua etapa, competitia – „Bravo, ai stil! All Stars!”, astazi,  de la ora 16:30.

Iulia Albu schimba „echipa”! Va arbitra evolutia concurentelor de partea cealalata a mesei juratilor 

„Bravo, ai stil! All Stars” a dat startul celei mai spectaculoase competitii de pana acum, aruncand in arena cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilata femeie din Romania”, iar pretentiilor lor sunt uriase.

Acest sezon vine cu mai multe noutati, una dintre ele fiind si postura in care o regasim pe Iulia Albu. Aceasta va fi de partea cealalta a mesei Juratilor si le va cere argumente acestora, in momentele cand vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea si misiunea de a oferi sau de a retrage cate o steluta in fiecare editie, dintre cele oferite de Jurati concurentelor.

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel putin la fel de apriga ca pana acum, atat in relatia cu ceilalti Jurati, cat si cu concurentele.

   „<Bravo, ai stil! All Stars> va fi, cu siguranta, cel mai spectaculos sezon de pana acum, iar aceasta competitie ramane unica pe piata TV din Romania pentru ca   la <Bravo, ai stil!> nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Aceasta competitie nu a fost niciodata despre haine, ci despre acel ceva care face diferenta intre o persoana si o personalitate.

Pentru fete va fi foarte dificil, pentru ca avem asteptari mari de la ele, justificate prin faptul ca deja au trecut prin competitie, s-au calit, au invatat foarte multe lucruri”, a declarat Iulia Albu.

Dezbaterile juratilor legate de alegerile vestimantare ale fetelor se anunta foarte aprinse, reactiile concurentelor pe masura, avand in vedere ca cele 11 tinere au mai trecut prin focurile competitiei, prin criticile cele mai aspre si prin capcanele intinse de contracadidatele lor in lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei. Se anunta cel mai aprins sezon „Bravo, ai stil!” de pana acum, in care experienta concurentelor isi va spune cuvantul.

Competitia este cu atat mai interensanta cu cat castigatoarele primelor trei sezoane „Bravo, ai stil!”, Silvia, Marisa si Iuliana, au inceput lupta pentru reconfirmarea valorii lor si pentru a-si pune pe cap, inca o data, coroana invingatoarei.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la ora 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top