Connect with us

TV

Când va avea loc finala Exatlon? Cosmin Cernat a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Aseara, Faimosii si Razboinicii de la “Exatlon” au oferit un spectacol total telespectatorilor, in unul dintre cele mai importante jocuri ale saptamanii, cel de protectie.

Au mai ramas sase Faimosi si sapte Razboinici in competitia pentru marele premiu de 100.000 de Euro, iar marea finala a celui de-al doilea sezon “Exatlon” se apropie cu pasi repezi.

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului a facut aseara anuntul mult asteptat de fanii “Exatlon”; show-ul se afla pe ultima suta de metri, inaintea finalei care se anunta a se disputa in luna decembrie.

„Este momentul unui anunt extrem de important pentru voi toti. Oficial, intram in ultima operioada de la Romania, sunt ultimele trei saptamani. Acestea vor fi saptamani cu eliminari duble, va fi multa tensiune, multa emotie, si apoi urmeaza play off-ul, cand veti juca individual.

Celor care veti ajunge in acea faza a competitiei, dupa eliminarile care mai sunt cateva la numar, va doresc din toata inima mult success, multa bafta”, a anuntat prezentatorul emisiunii.

Faimosii au pierdut duelul impotriva Razboinicilor, cu scorul de 10 la 3, astfel ca la duel au intrat doua fete din echipa Faimosilor: Monica Rosu, concurenta propusa de coechipieri, si Madalina Predoi, sportiva cu cel mai mic punctaj acumulat saptamana trecuta.

Doar trei fete au mai ramas in Echipa Faimosilor; Monica Rosu a intrat automat la duel, in ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta, din cauza faptului ca player of the week a fost desemnata Cristina Nedelcu, salvata de procentajul urias al punctelor acumulate in concurs.
Din pacate, din cauza mai multor accidentari, Monica Rosu nu a mai putut continua si eliminarea a fost anuntata, in urma renuntarii sportivei de la jocul duelului impotriva Madalinei Predoiu.

„Este destul de ciudat sa stiu ca plec, emotiile sunt uriase. Cred ca pentru fiecare lucrurile se intampla cu un anumit scop. Din pacate, durerile la genunchi nu m-au lasat si fata mea necesita un repaus destul de lung, din cauza unor probleme dermatologice, astfel incat eu am decis sa fiu la eliminare.

Nu puteam sa iau sansa Madalinei de a ramane aici. Isi doreste asta. As fi putut intra pe traseu, sa joc, asa cum puteam, si sa plece Madalina, dar nu e corect. Sunt un om care gandeste mai departe”, a spus Monica Rosu aseara, inainte de a parasi concursul.

Editia de aseara a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor

Editia de aseara a celui mai iubit show concurs din istoria televiziunii, “Exatlon”, in care cea mai titrata sportiva din concurs, Monica Rosu, a parasit competitia, a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Peste 1.2 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara “Exatlon”, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor trei ore si jumatate de spectacol televizat.

Aseara, Kanal D a inregistrat 6,9% rating si 14,7% cota de piata, pe targetul National. In minutul de maxima audienta, atins la 21:19, peste un milion si jumatate (1.605.000) de fani ai reality show-ului urmareau cu sufletul la gura momentul in care pe traseu se duelau Mirel Dragan, de la Faimosi, si Iulian Pitea, de la Razboinici.

Citește și: Ionuț Jaguarul face acuzații dure la Exatlon: „Nu veni aici să te dai rănit!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top