Connect with us
Cătălin Cazacu, dezvăluiri sfâșietoare: „M-am rupt de tot, uitasem”

TV

Cătălin Cazacu, dezvăluiri sfâșietoare: „M-am rupt de tot, uitasem”

Printre cei trei concurenți nominalizați de la Exatlon, Cătălin Cazacu este cel mai afectat de gândul că ar putea pleca din concurs.

Alături de el, Geanina Stană și Valentin Chiș riscă să plece acasă. Cătălin a dezvăluit de ce nu vrea să plece încă de la Exatlon.

„Îmi dau seama că m-am închis aici, poate prea mult și că poate îmi va lipsi și locul acesta”, a dezvăluit Cătălin.

Concurentul susține că acest joc provoacă dependență și speră că nu va fi concurentul eliminat.

Citește și: Exatlon 24 aprilie. Ionuț și Giani Kiriță s-au certat la cuțite: „Dacă ești fătălău…”

„Adevărul e că acest joc îți dă dependență. Uitasem ce-i acasă. Uitasem ce mă așteaptă acasă. M-am rupt de tot. Îmi făcusem universul atât de tare aici, uitasem că mai am un copil, că mi-au început cursele, uitasem. Zici că gata, mă născusem să stau aici.

O parte din mine își dorește foarte tare să rămână, dar trebuie să fiu pregătit. Te obișnuiești. La început ziceam că nu o să rezistăm. Dar surpriză…„, a spus el.

Citește și: Exatlon 25 aprilie: Update: Numele celui eliminat de la Faimoși, dezvăluit. Ce au făcut fanii

La rândul său, mama lui Cătălin a vorbit despre nominalizarea fiului său.

„În primul rând, cu toate că sunt supărată, în același timp am avut o mare plăcere să văd o echipă sudată și care a dovedit că poate face față oricărei situații. Am și eu o tensiune puțin ridicată din timpul concursul. Cu toate că am dat destule interviuri la viața mea, când e vorba de fiul meu, am mari emoții.

Mama lui Cătălin îl așteaptă acasă

Ne-a făcut foarte multe bucurii. A fost și mai vulcanic, dar este un om foarte bun. Nu știu dacă aveți vreo explicație, dar în timpul prânzului am aflat că va fi nominalizat. A apărut undeva. A fost o coincidență că la fix toți cei trei. Aș fi nedreaptă dacă nu aș spune că asta ar fi valoarea.

A făcut și fotbal de copil, dar nu a făcut atletism care aici ajută foarte mult. Categoric nu aș fi văzut pe altcineva. Eu îl aștept acasă, dar dorința lui este să rămână. Pentru Cătălin a însemnat extrem de mult acest concurs.

Are foarte multe medalii. Participarea la acest concurs i-a adus o notorietate foarte mare. A făcut tot posibilul ca să dovedească”, a spus doamna Cazacu în cadrul emisiunii „WoWbiz”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top