Connect with us
Catalin Cazacu, fotografii de colectie din copilarie! De ce a fost pasionat concurentul de la Exatlon

TV

Catalin Cazacu, fotografii de colectie din copilarie! De ce a fost pasionat concurentul de la Exatlon

Putina lume stie despre Catalin Cazacu, concurentul din Echipa Faimosilor de la „Exatlon” ca este un adevarat rebel, chiar si in spatele excranului. Acesta are o poveste de viata interesnta, despre care mama sa a vorbit cu mult drag.

Pana sa ajunga sa practice motociclism de performanta, timisoreanul Catalin Cazacu a incercat intai gazonul terenului de fotbal.

Mama sportivului isi aminteste cel mai bine inceputurile sportivului ale lui Catalin, in motociclism.

Catalin Cazacu copil, stanga, jos

„Putina lume stie ca a inceput cu fotbalul, nu cu motociclismul. Am gasit o poza de-a lui de cand avea vreo sapte ani, cu echipa Poli Timisoara. A fost in Olanda, acolo a luat diploma pentru cel mai tanar concurent.

Dupa aceea, a fost in Franta cu echipa de fotbal de juniori, a fost si in Germania. Dar nu s-a lipit de el fotbalul si a sarit pe motociclete”
, povesteste mama lui Catalin Cazacu.

La fotbal, lui Catalin nu prea ii placea sa alerge, de aceea cerea sa fie pus in poarta, la aparare. Probabil ca si acesta a fost motivul pentru care s-a lasat de fotbal si s-a indreptat spre motociclete, fara sa banuiasca atunci ca, din aceasta pasiune, copilareasca, la inceput, va face mai tarziu un mod de trai si un stil de viata.

Primii sapte ani, pana sa mearga la scoala, i-a petrecut la Brasov, la bunici, parintii sai avand joburi solicitante.

„Avea vreo 10 ani cand i s-a pus pata pe motociclete. Eu am fost cea care i-a cumparat prima motocicleta, contrar vointei tatalui lui”, povesteste amuzata, doamna Cazacu. „A gasit singur o motoreta de vanzare la un domn care cerea pe ea 700 de marci germane. Iar taica-sau, care se pricepe, a zis:

Catalin Cazacu copil, randul doi, al doilea (de la stanga la dreapta)

<Dom’le esti nebun, cum sa iti dau atatia bani pe ea?>, si l-a dat afara. Eu si Catalin am alergat dupa el. Si i-am spus <Dom’le hai inapoi la sotul meu. O lasi cu 300 cat a zis el, dar eu iti dau diferenta pana la 700, numai dai-o, ca, uite, plange copilul!>”

Acesta a fost inceputul unei mari pasiuni pentru Catalin. Chiar daca un rebel in relatia cu tatal sau, celebrul faimos de la Exatlon l-a admirat mereu si a urmat aceeasi profesie ca acesta, aceea de inginer mecanic.

„Catalin este cunoscator in ceea ce priveste masinile, motoarele, de aceea le si schimba destul de des”, precizeaza mama lui Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu copil, primul

Prima afacere detinuta de Catalin Cazacu, la varsta majoratului

Un nonconformit obisnuit sa fie independent si financiar, la 18 ani, Catalin Cazacu si-a deschis prima lui afacere. A avut un club, intr-un spatiu inchiriat, care a devenit foarte repede cel mai cunoscut si frecventat din Timisoara. Dupa ce concursurile de motociclism in afara tarii s-au inmultit, Catalin a trebuit sa isi sa vanda afacerea cu clubul.

Spiritul antreprenorial l-a urmarit insa toata viata si, in prezent, are o firma de paza, cu aproape 100 de angajati.

Mama lui Catalin Cazacu spune ca fiul sau are o calitate extraordinara inca de cand era copil:

„Se imprieteneste foarte usor si este loial in prietenii. Catalin are prieteni in Bulgaria, Turcia, Dubai si in Statele Unite, unde a fost plecat anul trecut”, povesteste cu mandrie mama sa, care il urmareste cu emotii pe micul ecran. Dar, de cand Catalin s-a accidentat, cateva mici schimbari au avut in familia Cazacu.

„In ultimul timp, foarte mult mi-au crescut tensiunea si glicemia si nu ma mai lasa sotul sa ma uit in direct. Dar se uita el si imi spune , dar mie tot mi-e teama. Vorba lui Catalin: . Dar eu ii zic: <Mai, cand mai spui ca parintii tai sunt mai in varsta, sa spui ca sunt si cei mai activi, mai activi decat cei de 40 de ani>”, se amuza mama campionului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top