Connect with us
Ce au făcut fanii Exatlon după ce Cristi Geamăn a fost eliminat

TV

Ce au făcut fanii Exatlon după ce Cristi Geamăn a fost eliminat

Cristi Geamăn a fost eliminat de la Exatlon, după ce a pierdut duelul cu Mirel Drăgan. Faimoșii lui Giani Kiriță au mai pierdut astfel un om.

Războinicii au reușit să învingă cu 10-4 la jocul pentru imunitate și i-au trimis pe cei în roșu la duel.

Cristi Geamăn a intrat automat la lupta pentru rămânerea în competiție, fiind jucătorul care a adus cele mai puține puncte.

Mirel Drăgan s-a oferit să joace la duel alături de Cristian Geamăn motivând faptul că nu a a dus suficiente puncte echipei săptămâna aceasta și că se simte dator.

Deși Geamăn a condus la început, victoria a fost până la urmă a luptătorului de kempo.

Fanii Exatlon au fost, însă, supărați pe modul în care s-a desfășurat duelul și l-au acuzat pe coregraf că nu și-a apărat corect șansele.

Iată câteva mesaje de pe pagina oficială a emisiunii.

„Parca Exatlon era o emisiune si un concurs sportiv nu unul de actorie si ipocrizie. Vedeam practic cum Cristian se uita la Mirel sa vada daca a spart placa ca sa ii dea un avantaj.”

„Nu mai știa Cristi cum sa facă sa piardă. Cred ca, accidentat fiind, trebuia sa plece el, dar ar fi putut să-l bata fără probleme.”

„A fost ca-n filmele cu Stan si Bran. Geamanu nu reusea sa piardă si „senseiul” nu putea sa castige.”

„Uitați-vă la Cristi Geamănu cum aruncă la mișto ca să câștige „ălălalt” meciul, se vede de la o poștă, doar că „ălălalt” nu prea le nimerește. A tras două-trei runde apoi a aruncat numai la mișto ca să îl lase pe ăla să le spargă primul. Cică sanchi se vaită de picior. Halal… rușine…”.

Următoarea ediție a Exatlon România, sezonul 2, va avea loc miercuri. Faimoșii și Războinicii se vor duela atunci pentru vilă.

Citește și: Abandon în masă la Exatlon! Șapte concurenți au părăsit concursul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top